CHP YUNUSEMRE’DE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

SİYASET 10.04.2024 - 16:17, Güncelleme: 10.04.2024 - 16:17
 

CHP YUNUSEMRE’DE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe teşkilatı Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Yunusemre Başkanı Mehmet Arslan, “Halkımızın bize vermiş olduğu görevin ağırlığının farkında olmamız lazım. Bu bizim sınavımız. Diğerleri gibi kibre kapılmamamız lazım” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın ev sahipliği yaptığı programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban katıldı. “BU BİZİM SINAVIMIZ” Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Mehmet Arslan, “Hepimiz çok emek harcadık. Asıl takdir ve teşekkür size. Asıl takdir ve teşekkür kapı kapı gezen kadın kollarımıza. Asıl takdir ve teşekkür gece gündüz demeden bayrak ve afiş asan gençlerimize. Asıl takdir ve teşekkür umudunu hiçbir zaman kaybetmeden çalışan partililerimize. Partimiz halkımızın takdiriyle yerel seçimlerde Türkiye Genelinde birinci olmuştur. Sayın Balaban ile birlikte de Yunusemre İlçemizde belediyeyi almış bulunuyoruz. Çok mutluyum. Hepimiz çok mutluyuz. Halkımızın bize vermiş olduğu görevin ağırlığının farkında olmamız lazım. Bu bizim sınavımız. Diğerleri gibi kibre kapılmamamız lazım. Çifte bayram yaşıyoruz ancak çok çalışmamız ve bu sınavı iyi vermemiz lazım.” sözlerini söyledi “HEP BİZ DEDİK” Seçimi örgütle beraber kazandığını ve hiçbir zaman “Ben” demediğini vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, her zaman parti teşkilatının emrinde olduğunu belirterek, “Dünyada eşi benzeri olmayan cumhuriyet sevdalısı partililerimizi selamlıyorum. Bu seçimi birlikte kazandık. Hiç bir zaman ben demedik biz dedik. Beş yıl boyunca da biz demeye devam edeceğiz. En önemli olgu halkın gönlünde olmaktır. Halkın gönlüne girdiğimizi gördük. Belediyeyi 21 bin gibi tarihi bir farkla aldık. CHP’den aday olmak ayrı bir onur. Ama biz sadece CHP olarak bu seçimi kazanmadık. Seçimi Yunusemre ittifakı olarak kazandık. Hep örgütün emrinde oldum. Hiç bir güç zehirlenmesine uğramadan, teşkilatımın bugüne kadar nasıl emrindeysem bundan sonra da ilçe başkanımızın ve örgütümüzün emrinde olmaya devam edeceğim. Çünkü örgüt varsa biz varız. Bu başarıda herkesin emeği var. Genel başkanımız başta olmak üzere bütün parti kademelerine teşekkür ediyorum. Ve hayat arkadaşım Serap Balaban’a teşekkürü bir borç biliyorum. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. Sizden tek ricam hiç bir zaman zafer sarhoşu olmayalım. Kimseye tepeden bakmayalım. Artık Yunusemre toplumunu dönüştürmek istiyoruz. Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini özümseyen, liyakate önem veren bir topluma dönüştürmek istiyoruz. Hepimizin görevi bir daha seçim almak değil, bu toplumu dönüştürmektir. Hepimiz rol model olacağız. Düşünce ve davranış birbirinden ayrılmaz. Halkçı düşünüp elitist olmayacağız. Hepimizin sorumluluğu var. İşimiz zor ama kolay. Çünkü inançlı bir kitlemiz ve birlikteliğimiz var. Bu güzel ailemin ramazan bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Musa Akar
Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe teşkilatı Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Yunusemre Başkanı Mehmet Arslan, “Halkımızın bize vermiş olduğu görevin ağırlığının farkında olmamız lazım. Bu bizim sınavımız. Diğerleri gibi kibre kapılmamamız lazım” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programı düzenlendi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın ev sahipliği yaptığı programa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban katıldı.

“BU BİZİM SINAVIMIZ”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Mehmet Arslan, “Hepimiz çok emek harcadık. Asıl takdir ve teşekkür size. Asıl takdir ve teşekkür kapı kapı gezen kadın kollarımıza. Asıl takdir ve teşekkür gece gündüz demeden bayrak ve afiş asan gençlerimize. Asıl takdir ve teşekkür umudunu hiçbir zaman kaybetmeden çalışan partililerimize. Partimiz halkımızın takdiriyle yerel seçimlerde Türkiye Genelinde birinci olmuştur. Sayın Balaban ile birlikte de Yunusemre İlçemizde belediyeyi almış bulunuyoruz. Çok mutluyum. Hepimiz çok mutluyuz. Halkımızın bize vermiş olduğu görevin ağırlığının farkında olmamız lazım. Bu bizim sınavımız. Diğerleri gibi kibre kapılmamamız lazım. Çifte bayram yaşıyoruz ancak çok çalışmamız ve bu sınavı iyi vermemiz lazım.” sözlerini söyledi

“HEP BİZ DEDİK”

Seçimi örgütle beraber kazandığını ve hiçbir zaman “Ben” demediğini vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, her zaman parti teşkilatının emrinde olduğunu belirterek, “Dünyada eşi benzeri olmayan cumhuriyet sevdalısı partililerimizi selamlıyorum. Bu seçimi birlikte kazandık. Hiç bir zaman ben demedik biz dedik. Beş yıl boyunca da biz demeye devam edeceğiz. En önemli olgu halkın gönlünde olmaktır. Halkın gönlüne girdiğimizi gördük. Belediyeyi 21 bin gibi tarihi bir farkla aldık. CHP’den aday olmak ayrı bir onur. Ama biz sadece CHP olarak bu seçimi kazanmadık. Seçimi Yunusemre ittifakı olarak kazandık. Hep örgütün emrinde oldum. Hiç bir güç zehirlenmesine uğramadan, teşkilatımın bugüne kadar nasıl emrindeysem bundan sonra da ilçe başkanımızın ve örgütümüzün emrinde olmaya devam edeceğim. Çünkü örgüt varsa biz varız. Bu başarıda herkesin emeği var. Genel başkanımız başta olmak üzere bütün parti kademelerine teşekkür ediyorum. Ve hayat arkadaşım Serap Balaban’a teşekkürü bir borç biliyorum. Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. Sizden tek ricam hiç bir zaman zafer sarhoşu olmayalım. Kimseye tepeden bakmayalım. Artık Yunusemre toplumunu dönüştürmek istiyoruz. Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini özümseyen, liyakate önem veren bir topluma dönüştürmek istiyoruz. Hepimizin görevi bir daha seçim almak değil, bu toplumu dönüştürmektir. Hepimiz rol model olacağız. Düşünce ve davranış birbirinden ayrılmaz. Halkçı düşünüp elitist olmayacağız. Hepimizin sorumluluğu var. İşimiz zor ama kolay. Çünkü inançlı bir kitlemiz ve birlikteliğimiz var. Bu güzel ailemin ramazan bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.