CHP'DEN BAŞKAN DUTLULU’YA KRİTİK GÖREV

SİYASET 09.07.2024 - 15:31, Güncelleme: 09.07.2024 - 15:31
 

CHP'DEN BAŞKAN DUTLULU’YA KRİTİK GÖREV

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun divan başkanlığı görevini yürüttüğü yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İki adayın çıktığı kongrede, Selahattin Şahin ve Avukat Hazal Hocalar başkanlık için yarıştı. Hocalar 63 oy alırken, Şahin 93 oy alarak başkan seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı 7 Temmuz 2024 Pazar günü olağanüstü kongre gerçekleştirdi. Saruhanlı Belediyesi Serdar Yaralı Kültür Merkezinde Pazar günü gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu getirildi. İki adayın çıktığı kongrede, Selahattin Şahin ve Avukat Hazal Hocalar başkanlık için yarıştı. SELAHATTİN ŞAHİN BAŞKAN SEÇİLDİ Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan’ın açılış konuşmasının ardından adaylar birer konuşma yaptı. Ve ardından seçime geçildi. 1158 delegenin katıldığı seçimde Hazal Hocalar 63 oy alırken, Selahattin Şahin 93 oy alarak başkan seçildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen de kongreye katıldı. BAŞKAN DUTLULU’DAN SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMA Sosyal medya hesabından kongre ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Dutlulu, "Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde partimize yakışır olgunlukta geçen seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, göreve gelecek yeni başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun divan başkanlığı görevini yürüttüğü yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saruhanlı İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İki adayın çıktığı kongrede, Selahattin Şahin ve Avukat Hazal Hocalar başkanlık için yarıştı. Hocalar 63 oy alırken, Şahin 93 oy alarak başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı 7 Temmuz 2024 Pazar günü olağanüstü kongre gerçekleştirdi. Saruhanlı Belediyesi Serdar Yaralı Kültür Merkezinde Pazar günü gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığına Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu getirildi. İki adayın çıktığı kongrede, Selahattin Şahin ve Avukat Hazal Hocalar başkanlık için yarıştı.

SELAHATTİN ŞAHİN BAŞKAN SEÇİLDİ

Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasının ardından CHP Saruhanlı Gençlik Kolları Başkanı Uğur Babacan’ın açılış konuşmasının ardından adaylar birer konuşma yaptı. Ve ardından seçime geçildi. 1158 delegenin katıldığı seçimde Hazal Hocalar 63 oy alırken, Selahattin Şahin 93 oy alarak başkan seçildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen de kongreye katıldı.

BAŞKAN DUTLULU’DAN SEÇİM ÖNCESİ AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından kongre ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Dutlulu, "Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde partimize yakışır olgunlukta geçen seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, göreve gelecek yeni başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.