CHP'Lİ BALABAN'DAN MANİSA DOSTLAR MECLİSİNE ZİYARET

SİYASET 25.01.2024 - 11:25, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:35
 

CHP'Lİ BALABAN'DAN MANİSA DOSTLAR MECLİSİNE ZİYARET

Manisa Dostlar Meclisi’nin konuğu CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban oldu. Yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulunan CHP’li Balaban, “Dar gelirli ailelerin çocukları için kreşler açacağız. Aileler çocuklarını kreşe bırakabilecek.” açıklamasında bulundu.
Manisa Dostlar Meclisi’nin konuğu  CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban oldu. Manisa Dostlar Meclisi’nin sözcüsü Cihan Canuyar Manisa’nın sorunlarını belediye başkan adaylarına aktardıklarını söyledi. “MANİSA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Canuyar “CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban ile Manisa siyasetini ve yerel seçimleri konuştuk. Manisa’nın sorunları için çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Önemli olan Manisa’nın marka şehir olması ve Manisa’nın daha ileriye gitmesidir. Bizler Manisa için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. “MAHALLE MECLİSİ OLUŞTURACAĞIZ” CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban ise Manisa Dostlar Meclisi ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. CHP’li Balaban “Dar gelirli ailelerin çocukları için kreşler açacağız. Aileler çocuklarını kreşe bırakabilecek. Engelli bireyler için tesis kuracağız. Engelli bireyler isterlerse yatılı kalabilecek. Yunusemre’yi kültür sanat merkezi yapacağız. Bu mahallelerde muhtarlarımızın öncülüğünde bir mahalle meclisi oluşturacağız. Bu meclisi, her mahallenin seçmen sayısına göre oluşturulacak.” dedi. Haber Merkezi
Manisa Dostlar Meclisi’nin konuğu CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban oldu. Yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulunan CHP’li Balaban, “Dar gelirli ailelerin çocukları için kreşler açacağız. Aileler çocuklarını kreşe bırakabilecek.” açıklamasında bulundu.

Manisa Dostlar Meclisi’nin konuğu  CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban oldu. Manisa Dostlar Meclisi’nin sözcüsü Cihan Canuyar Manisa’nın sorunlarını belediye başkan adaylarına aktardıklarını söyledi.

MANİSA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Canuyar “ CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban ile Manisa siyasetini ve yerel seçimleri konuştuk. Manisa’nın sorunları için çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Önemli olan Manisa’nın marka şehir olması ve Manisa’nın daha ileriye gitmesidir. Bizler Manisa için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“MAHALLE MECLİSİ OLUŞTURACAĞIZ”

CHP Yunusemre Belediye Başkan adayı Semih Balaban ise Manisa Dostlar Meclisi ile bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi. CHP’li Balaban “Dar gelirli ailelerin çocukları için kreşler açacağız. Aileler çocuklarını kreşe bırakabilecek. Engelli bireyler için tesis kuracağız. Engelli bireyler isterlerse yatılı kalabilecek. Yunusemre’yi kültür sanat merkezi yapacağız. Bu mahallelerde muhtarlarımızın öncülüğünde bir mahalle meclisi oluşturacağız. Bu meclisi, her mahallenin seçmen sayısına göre oluşturulacak.” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.