CHP'Lİ BAŞKAN ÖZALPER: MANİSA FESTİVAL KENTİ OLACAK

SİYASET 30.04.2024 - 17:37, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:37
 

CHP'Lİ BAŞKAN ÖZALPER: MANİSA FESTİVAL KENTİ OLACAK

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa’nın festival şehri olacağını ifade ederek, “CHP yönetimindeki belediyelerin sınırlarında yaşayan her vatandaşlarımız yaşadıkları kentte mutlu olacak” dedi.
Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kutlamalarının ardından konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, şehirdeki kültürel ve sosyal etkinliklerde büyük bir sıçrama yaşanacağını söyledi.  “MANİSA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DOYACAK” CHP’li Özalper, “CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışının en önemli ayaklarından biri de kültürel ve sosyal etkinliklerin herkesin erişimine sunulmasıdır. Türkiye çok zorlu bir ekonomik dönemden geçiyor. CHP belediyeleri, bu şartlarda halkın ihtiyaç duyduğu her alanda yanında olmalıdır. Manisa’da vatandaşlarımızın teveccühüyle Büyükşehir ve 14 ilçe belediyesini kazandıktan sonra, ‘şimdi çalışma zamanı’ demiştik. Sizlere söz veriyoruz; Manisa, kültürel ve sosyal etkinlikler anlamında hizmete doyacak” dedi. “MANİSALILAR MUTLU OLDUKLARI BİR KENTTE YAŞAYACAK” CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Manisalıların mutlu olacakları bir kentte yaşamaları için çalışacağız. Çok yakın zamanda Kırkağaç’ta bir festivalimiz olacak. CHP’li belediyelerin sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerde keyif alarak yaşayacaklar. Cıvıl cıvıl, renkli bir Manisa’yı hep birlikte yaratacağız” Haber Merkezi 
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa’nın festival şehri olacağını ifade ederek, “CHP yönetimindeki belediyelerin sınırlarında yaşayan her vatandaşlarımız yaşadıkları kentte mutlu olacak” dedi.

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kutlamalarının ardından konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, şehirdeki kültürel ve sosyal etkinliklerde büyük bir sıçrama yaşanacağını söyledi. 

“MANİSA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DOYACAK”

CHP’li Özalper, “CHP’nin halkçı belediyecilik anlayışının en önemli ayaklarından biri de kültürel ve sosyal etkinliklerin herkesin erişimine sunulmasıdır. Türkiye çok zorlu bir ekonomik dönemden geçiyor. CHP belediyeleri, bu şartlarda halkın ihtiyaç duyduğu her alanda yanında olmalıdır. Manisa’da vatandaşlarımızın teveccühüyle Büyükşehir ve 14 ilçe belediyesini kazandıktan sonra, ‘şimdi çalışma zamanı’ demiştik. Sizlere söz veriyoruz; Manisa, kültürel ve sosyal etkinlikler anlamında hizmete doyacak” dedi.

“MANİSALILAR MUTLU OLDUKLARI BİR KENTTE YAŞAYACAK”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Manisalıların mutlu olacakları bir kentte yaşamaları için çalışacağız. Çok yakın zamanda Kırkağaç’ta bir festivalimiz olacak. CHP’li belediyelerin sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerde keyif alarak yaşayacaklar. Cıvıl cıvıl, renkli bir Manisa’yı hep birlikte yaratacağız” Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.