CHP'Lİ ZEYREK LANSMAN ÖNCESİ DETAYLARI ETV'YE ANLATTI

SİYASET 03.03.2024 - 00:23, Güncelleme: 03.03.2024 - 00:23
 

CHP'Lİ ZEYREK LANSMAN ÖNCESİ DETAYLARI ETV'YE ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımlarıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek'in projeleri belli oldu. Proje tanıtım toplantısı öncesi ETV mikrofonlarına açıklamada bulunan CHP'li Zeyrek, "29 gün sonra Manisalıların yüzü gülecek, Manisa’ya tekrardan bahar gelecek. Manisalılar 1 Nisan’a umutla uyanacak" dedi.
CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek organize edilen tanıtım toplantısında projelerini tüm Manisa’ya anlattı. “MANİSA’MIZIN KAYBEDECEK 1 GÜNÜ YOK” Zeyrek, “31 Mart Yerel Seçimleri için 2 aydır sahadayız, binlerce kilometre yol yaptık ve gitmediğimiz ilçe kalmadı. Sokak sokak dolaştık. Vatandaşımızı dinledik. Bilmediğimiz sorunlar değil ama yerinde görmek ve bir de vatandaştan dinlemek bugün hazırlayacağımız lansmanda önemli oldu. Bugünkü anlatacağımız projeler sadece burada kalmayacak yapım aşamasına da geçecek. Hatta bugünkü projelerimiz çok çok daha fazlaydı, bugün lansman için sadeleştirdik. Önümüzdeki günlerde de yarınlarımız için nasıl bir Manisa olması gerektiğini anlatacağız. Umarım bunları icraata geçirmek bizlere nasip olur. Çünkü bunlar gerçekten Manisa’nın gereği, olmazsa olmazı. Artık Manisa’mızın kaybedecek 1 günü yok. 29 gün sonra Manisalıların yüzü gülecek, Manisa’ya tekrardan bahar gelecek. Manisalılar 1 Nisan’a umutla uyanacak. Biz bunları başaracağımızı biliyoruz. Sadece 29 günümüz kaldı, sabredin.”dedi. “BU PROJELER KAĞIT ÜZERİNDE KALMAYACAK” Zeyrek, “Aslında bu projelerimizin çoğu 2019 yılından buyana olan projelerimiz. Üzerinden 5 yıl geçmiş ama Manisa’mız hak ettiği hizmete kavuşmamış, bu beni üzüyor. Lansmanı biz 1 ay önce planlamıştık. Ama genel başkanımızın burada olmasını ben çok arzu ettim. Kendisi de şeref duyacağını belirtti. Bugüne nasip oldu, geç kalınmış bir şey yok. 29 gün sonra asıl icraatları uyguladıktan sonra insanlar daha mutlu olacak. Bu projelerin hiçbir tanesinin kağıt üzerinde kalmayacağını hepsinin icraata dönüşeceğini biliyorum.” iadelerini kullandı. Musa Akar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımlarıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek'in projeleri belli oldu. Proje tanıtım toplantısı öncesi ETV mikrofonlarına açıklamada bulunan CHP'li Zeyrek, "29 gün sonra Manisalıların yüzü gülecek, Manisa’ya tekrardan bahar gelecek. Manisalılar 1 Nisan’a umutla uyanacak" dedi.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek organize edilen tanıtım toplantısında projelerini tüm Manisa’ya anlattı.

“MANİSA’MIZIN KAYBEDECEK 1 GÜNÜ YOK”

Zeyrek, “31 Mart Yerel Seçimleri için 2 aydır sahadayız, binlerce kilometre yol yaptık ve gitmediğimiz ilçe kalmadı. Sokak sokak dolaştık. Vatandaşımızı dinledik. Bilmediğimiz sorunlar değil ama yerinde görmek ve bir de vatandaştan dinlemek bugün hazırlayacağımız lansmanda önemli oldu. Bugünkü anlatacağımız projeler sadece burada kalmayacak yapım aşamasına da geçecek. Hatta bugünkü projelerimiz çok çok daha fazlaydı, bugün lansman için sadeleştirdik. Önümüzdeki günlerde de yarınlarımız için nasıl bir Manisa olması gerektiğini anlatacağız. Umarım bunları icraata geçirmek bizlere nasip olur. Çünkü bunlar gerçekten Manisa’nın gereği, olmazsa olmazı. Artık Manisa’mızın kaybedecek 1 günü yok. 29 gün sonra Manisalıların yüzü gülecek, Manisa’ya tekrardan bahar gelecek. Manisalılar 1 Nisan’a umutla uyanacak. Biz bunları başaracağımızı biliyoruz. Sadece 29 günümüz kaldı, sabredin.”dedi.

“BU PROJELER KAĞIT ÜZERİNDE KALMAYACAK”

Zeyrek, “Aslında bu projelerimizin çoğu 2019 yılından buyana olan projelerimiz. Üzerinden 5 yıl geçmiş ama Manisa’mız hak ettiği hizmete kavuşmamış, bu beni üzüyor. Lansmanı biz 1 ay önce planlamıştık. Ama genel başkanımızın burada olmasını ben çok arzu ettim. Kendisi de şeref duyacağını belirtti. Bugüne nasip oldu, geç kalınmış bir şey yok. 29 gün sonra asıl icraatları uyguladıktan sonra insanlar daha mutlu olacak. Bu projelerin hiçbir tanesinin kağıt üzerinde kalmayacağını hepsinin icraata dönüşeceğini biliyorum.” iadelerini kullandı. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.