ÇKSM ÖĞRENCİLERİ DAĞCILIK SPORU İLE TANIŞTI

EĞİTİM 16.08.2023 - 11:33, Güncelleme: 16.08.2023 - 11:33
 

ÇKSM ÖĞRENCİLERİ DAĞCILIK SPORU İLE TANIŞTI

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) ekibi, Çocuk Kültür Sanat Merkezi (ÇKSM) öğrencilerine dağcılık ve doğa sporları eğitimi verdi.
Turgutlu Belediyesinin Türkiye’de bir ilke imza atarak okul öncesi eğitimi ücretsiz yaptığı Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri dağcılık ve doğa sporları eğitimi aldı.  EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ ZAMAN GEÇİRİLDİ Düzenlediği yürüyüş ve tırmanış etkinlikleriyle farklı yaştan doğaseverleri çevre bilinci oluşturmak ve doğayı tanıtmak için çeşitli parkurlarda buluşturan Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi ekibi, Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlik kapsamında TURBELDAK Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, ÇKSM öğrencilerine doğada kamp yapma, çadır kurma ve kamp alanında kullanılacak malzemeler hakkında bilgiler verdi. Çocuklar, eğitimi dikkatli bir şekilde dinledikten sonra Çocuk Kültür Sanat Merkezi bahçesinde çadır kurulumunu yerinde görerek eğlenceli ve eğitici zaman geçirdi.  “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Düzenlenen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde eğitim gören sevgili öğrencilerimiz dağcılık ve doğa sporları ile ilgili eğitim aldı. Çocuklarımızın her alanda kendilerini geliştirmelerini ve bu bağlamda sağlıklı bir gelişim süreci yaşamalarını istiyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızla bir araya gelen Belediyemiz Dağcılık Akademisi ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini sürdüren Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) ekibi, Çocuk Kültür Sanat Merkezi (ÇKSM) öğrencilerine dağcılık ve doğa sporları eğitimi verdi.

Turgutlu Belediyesinin Türkiye’de bir ilke imza atarak okul öncesi eğitimi ücretsiz yaptığı Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri dağcılık ve doğa sporları eğitimi aldı. 

EĞLENCELİ VE EĞİTİCİ ZAMAN GEÇİRİLDİ

Düzenlediği yürüyüş ve tırmanış etkinlikleriyle farklı yaştan doğaseverleri çevre bilinci oluşturmak ve doğayı tanıtmak için çeşitli parkurlarda buluşturan Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi ekibi, Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Etkinlik kapsamında TURBELDAK Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, ÇKSM öğrencilerine doğada kamp yapma, çadır kurma ve kamp alanında kullanılacak malzemeler hakkında bilgiler verdi. Çocuklar, eğitimi dikkatli bir şekilde dinledikten sonra Çocuk Kültür Sanat Merkezi bahçesinde çadır kurulumunu yerinde görerek eğlenceli ve eğitici zaman geçirdi. 

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Düzenlenen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, ”Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde eğitim gören sevgili öğrencilerimiz dağcılık ve doğa sporları ile ilgili eğitim aldı. Çocuklarımızın her alanda kendilerini geliştirmelerini ve bu bağlamda sağlıklı bir gelişim süreci yaşamalarını istiyoruz. Bu kapsamda çocuklarımızla bir araya gelen Belediyemiz Dağcılık Akademisi ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.