ÇOCUK KÜLTÜR SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ YÜZME İLE TANIŞTI

EĞİTİM 17.07.2023 - 15:10, Güncelleme: 17.07.2023 - 15:10
 

ÇOCUK KÜLTÜR SANAT MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ YÜZME İLE TANIŞTI

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ilklerin adresi olmaya devam ediyor. Okul öncesi eğitimi ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza atılan Çocuk Kültür Merkezinin öğrencileri ‘İlk Havuzum’ projesi ile sıcak yaz günlerinde havuzla tanıştılar.
Turgutlu Belediyesinin imza projeleri arasında yer alan Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler “İlk Havuzum” projesi ile yüzme ile tanıştılar. Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen proje kapsamında Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören çocuklara, alanlarında uzman eğitmenler tarafından su sporları ve yüzme teknikleri ile ilgili bilgi verildi. Çocuklar kendileri için ayrılan özel bölümde hem öğrendiklerini uygulama imkanı buldular hem de gönüllerince bir gün geçirdiler. İlk kulaç deneyimlerini Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte yaşayan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi.  ÖĞRENCİLERİMİZİ HAVUZLA TANIŞTIRIYORUZ “İlk Havuzum” projesi ile yüzme sporu ile tanışan öğrencilerle bir araya gelen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,  “Mustafa Kemal Mahallemizde, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştik ve yaklaşık 150 çocuğumuza ücretsiz kreş eğitimi vermiştik. Kreşimizde ihtiyaç duyulan kurslar ve ücretsiz olarak üç öğün yemek veriyorduk. Bugün öğrencilerimizi havuzla tanıştırıyoruz. Bu sayede ilklerin projesi kendi bünyesinde bir ilke daha imza atmış oldu. Çocuklarımızı geleceğe dolu bir şekilde hazırlıyoruz” dedi. BELGİN KOÇAK
Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ilklerin adresi olmaya devam ediyor. Okul öncesi eğitimi ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza atılan Çocuk Kültür Merkezinin öğrencileri ‘İlk Havuzum’ projesi ile sıcak yaz günlerinde havuzla tanıştılar.

Turgutlu Belediyesinin imza projeleri arasında yer alan Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler “İlk Havuzum” projesi ile yüzme ile tanıştılar. Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen proje kapsamında Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören çocuklara, alanlarında uzman eğitmenler tarafından su sporları ve yüzme teknikleri ile ilgili bilgi verildi. Çocuklar kendileri için ayrılan özel bölümde hem öğrendiklerini uygulama imkanı buldular hem de gönüllerince bir gün geçirdiler. İlk kulaç deneyimlerini Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile birlikte yaşayan miniklerin sevinçleri görülmeye değerdi. 

ÖĞRENCİLERİMİZİ HAVUZLA TANIŞTIRIYORUZ

“İlk Havuzum” projesi ile yüzme sporu ile tanışan öğrencilerle bir araya gelen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın,  “Mustafa Kemal Mahallemizde, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiştik ve yaklaşık 150 çocuğumuza ücretsiz kreş eğitimi vermiştik. Kreşimizde ihtiyaç duyulan kurslar ve ücretsiz olarak üç öğün yemek veriyorduk. Bugün öğrencilerimizi havuzla tanıştırıyoruz. Bu sayede ilklerin projesi kendi bünyesinde bir ilke daha imza atmış oldu. Çocuklarımızı geleceğe dolu bir şekilde hazırlıyoruz” dedi. BELGİN KOÇAK

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.