CUMHUR İTTİFAKI’NIN MİLLETVEKİLLERİ MAZBATASINI ALDI

SİYASET 26.05.2023 - 18:06, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:06
 

CUMHUR İTTİFAKI’NIN MİLLETVEKİLLERİ MAZBATASINI ALDI

Manisa’da ilk mazbataları AK Parti milletvekilleri ile MHP milletvekili aldı. 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Genel Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç ve MHP’den Erkan Akçay milletvekili seçildi. Milletvekilleri Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarına kavuştu.
Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP il Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile parti teşkilatları katıldı. Törende İl Seçim Kurul Başkanı Hakim İbrahim Bitek ve seçim kurulu üyeleri AK Partili ve MHP’li milletvekillerine mazbatalarını verdi.  "GEÇ OLDU AMA GÜZEL OLDU" AK Parti’nin milletvekili seçilen Bahadır Yenişehirlioğlu, 28 yıl sonra vekillik hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. AK Partili Yenişehirlioğlu, "Geç oldu ama güzel oldu. 1995 yılında 82 oyla milletvekili seçilememiştim. 28 yıl sonra nasip oldu. Hayırlısı olsun" açıklamasında bulundu. “HİZMET SİYASETİMİZE DEVAM EDECEĞİMİZ” AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Kıymetli hemşehrilerimizin bizlere tevdi ettiği görevi hakkıyla yerine getirmenin gayretiyle; eser ve hizmet siyasetimize ara vermeden devam edeceğimiz yeni dönemin Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadesinde bulundu. “TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, "Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçip kaldığımız yerden #TürkiyeYüzyılı'nı inşa etmeye devam edeceğiz. Rabbim Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." diye konuştu. “EMANETİ TESLİM ALDIK” AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, "Aslolan aziz milletimizin ve Manisalı hemşehrilerimizin hizmet etme vekaletini, emanetini teslim aldık. Rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun, bizleri sizlere mahcup etmesin. Bu süreçte dualarını ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi. “HAKKIMIZDA HAYIRLI UĞURLU OLSUN” MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "14 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün Manisalı vatandaşlarımızı sandığa giderek hem demokrasimize hem de milli iradeye sahip çıkmaları ve bizlere de milletvekilleri olarak görevlendirmeleri münasebetiyle tüm Manisalı hemşerilerimizi şükranlarımı arz ediyorum.  İnşallah 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızı seçerek hem yasama da hem de yürütmede Türkiye yüzyılı emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlı uğurlu olsun." dedi. Hüseyin Güntaç Fömlü
Manisa’da ilk mazbataları AK Parti milletvekilleri ile MHP milletvekili aldı. 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Genel Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Baybatur, Tamer Akkal, Mücahit Arınç ve MHP’den Erkan Akçay milletvekili seçildi. Milletvekilleri Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatalarına kavuştu.

Mazbata törenine milletvekillerinin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP il Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile parti teşkilatları katıldı. Törende İl Seçim Kurul Başkanı Hakim İbrahim Bitek ve seçim kurulu üyeleri AK Partili ve MHP’li milletvekillerine mazbatalarını verdi. 

"GEÇ OLDU AMA GÜZEL OLDU"

AK Parti’nin milletvekili seçilen Bahadır Yenişehirlioğlu, 28 yıl sonra vekillik hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. AK Partili Yenişehirlioğlu, "Geç oldu ama güzel oldu. 1995 yılında 82 oyla milletvekili seçilememiştim. 28 yıl sonra nasip oldu. Hayırlısı olsun" açıklamasında bulundu.

“HİZMET SİYASETİMİZE DEVAM EDECEĞİMİZ”

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Kıymetli hemşehrilerimizin bizlere tevdi ettiği görevi hakkıyla yerine getirmenin gayretiyle; eser ve hizmet siyasetimize ara vermeden devam edeceğimiz yeni dönemin Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadesinde bulundu.

“TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, "Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçip kaldığımız yerden #TürkiyeYüzyılı'nı inşa etmeye devam edeceğiz. Rabbim Manisa'mıza ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

“EMANETİ TESLİM ALDIK”

AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, "Aslolan aziz milletimizin ve Manisalı hemşehrilerimizin hizmet etme vekaletini, emanetini teslim aldık. Rabbim çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olsun, bizleri sizlere mahcup etmesin. Bu süreçte dualarını ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

“HAKKIMIZDA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "14 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçiminde ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün Manisalı vatandaşlarımızı sandığa giderek hem demokrasimize hem de milli iradeye sahip çıkmaları ve bizlere de milletvekilleri olarak görevlendirmeleri münasebetiyle tüm Manisalı hemşerilerimizi şükranlarımı arz ediyorum.  İnşallah 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızı seçerek hem yasama da hem de yürütmede Türkiye yüzyılı emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlı uğurlu olsun." dedi. Hüseyin Güntaç Fömlü

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.