DAĞ BAYIR AŞARAK DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

KÜLTÜR SANAT 05.01.2024 - 10:24, Güncelleme: 05.01.2024 - 10:24
 

DAĞ BAYIR AŞARAK DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) Vişneli-Nazarköy parkurunda yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak sürdürdüğü faaliyetlerle doğaseverleri farklı parkurlarda buluşturan TURBELDAK’ın bu haftaki rotası Vişneli-Nazarköy oldu. YÜRÜYÜŞ 12 KM SÜRDÜ Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş Vişneli Köyü’nden başladı. Çam ağaçları arasından tırmanışa başlayan TURBELDAK ekibinin yaklaşık 12 km süren yürüyüşü Nazarköy’de sona erdi. Katılımcılar, Nazarköy’de verilen alışveriş molasının sonrasında dönüşe geçerek yürüyüş etkinliğini tamamlamış oldular. “GÜZEL BİR HAVADA YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI”        Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Arkadaşlarımızla birlikte çok keyifli bir parkuru daha tamamladık. Vişneli Köyünde bizi bekleyen sıcak çaylarımızı içip ve kahvaltımızı yaptık. Güzel bir havada yürüyüşümüz başladı. Doğu Karadeniz yaylalarını anımsatmayacak kadar güzellikte olan Nazarköy’e ulaşmamızla yürüyüşümüzü tamamladık. Bu güzel parkurda bizlere eşlik eden tüm katılımcılarımıza ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) Vişneli-Nazarköy parkurunda yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak sürdürdüğü faaliyetlerle doğaseverleri farklı parkurlarda buluşturan TURBELDAK’ın bu haftaki rotası Vişneli-Nazarköy oldu.

YÜRÜYÜŞ 12 KM SÜRDÜ

Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nın sevk ve idaresinde yapılan yürüyüş Vişneli Köyü’nden başladı. Çam ağaçları arasından tırmanışa başlayan TURBELDAK ekibinin yaklaşık 12 km süren yürüyüşü Nazarköy’de sona erdi. Katılımcılar, Nazarköy’de verilen alışveriş molasının sonrasında dönüşe geçerek yürüyüş etkinliğini tamamlamış oldular.

“GÜZEL BİR HAVADA YÜRÜYÜŞÜMÜZ BAŞLADI”       

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “Arkadaşlarımızla birlikte çok keyifli bir parkuru daha tamamladık. Vişneli Köyünde bizi bekleyen sıcak çaylarımızı içip ve kahvaltımızı yaptık. Güzel bir havada yürüyüşümüz başladı. Doğu Karadeniz yaylalarını anımsatmayacak kadar güzellikte olan Nazarköy’e ulaşmamızla yürüyüşümüzü tamamladık. Bu güzel parkurda bizlere eşlik eden tüm katılımcılarımıza ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.