DEMİRCİ HALILARI DÜNYANIN DİĞER UCUNDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

MANİSA GÜNDEMİ 28.05.2024 - 16:08, Güncelleme: 28.05.2024 - 16:08
 

DEMİRCİ HALILARI DÜNYANIN DİĞER UCUNDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

El halıcılığında önemli bir merkez olan Demirci’de dokunan halılar Dünya pazarında yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Demirci’den bir firma Çin'in en büyük kenti olan Şangay'da düzenlenen fuara katılarak Manisa'yı ve Demirci Halılarını tanıtıyor.
Demirci’de halı dokuma firmaları zaman zaman yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılmaya devam ediyor. Demirci’deki halı firması Akarsu Halı, Çin'in Şangay kentinde düzenlenen fuara katılan Türkiye’deki 2 firmadan birisi oldu. KATILIMCILARA DEMİRCİ HALILARI TANITILIYOR 28-30 Mayıs 2024 tarihlerinde Şangay'ın National Exhibition And Convention Center fuar alanında Chinafloor 2024 fuarında katılımcı olarak yer alan Akarsu Halı firması sahibi İbrahim Akarsu, Demirci'de üretilen ev ve saray tipi halıların tanıtımını yapıyor. Demirci'yi de katılımcılara anlatan İbrahim Akarsu, firmasında üretimi yaparak birçok pazara sunan Selçuklu,  Osmanlı ve Geleneksel Türk motifleri ile dokunduğu halıları da uzak Doğu'da fuara gelen katılımcılara tanıtıyor. "HALILARIN TANITIMININ YAPILMASI ÇOK GÜZEL" Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, "İlçemizdeki her bir halı firması şehrimize değer katmak için Dünya'nın farklı noktalarında düzenlenen fuarlara katılıyor. Fuarlarda hem Demirci'mizi hem de ilçemizde üretilen halıların tanıtımının yapılması çok güzel. Bizde belediyemiz olarak firmalarımıza destek olmak için her zaman yanlarında olacağız." dedi. Haber Merkezi
El halıcılığında önemli bir merkez olan Demirci’de dokunan halılar Dünya pazarında yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Demirci’den bir firma Çin'in en büyük kenti olan Şangay'da düzenlenen fuara katılarak Manisa'yı ve Demirci Halılarını tanıtıyor.

Demirci’de halı dokuma firmaları zaman zaman yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılmaya devam ediyor. Demirci’deki halı firması Akarsu Halı, Çin'in Şangay kentinde düzenlenen fuara katılan Türkiye’deki 2 firmadan birisi oldu.

KATILIMCILARA DEMİRCİ HALILARI TANITILIYOR

28-30 Mayıs 2024 tarihlerinde Şangay'ın National Exhibition And Convention Center fuar alanında Chinafloor 2024 fuarında katılımcı olarak yer alan Akarsu Halı firması sahibi İbrahim Akarsu, Demirci'de üretilen ev ve saray tipi halıların tanıtımını yapıyor. Demirci'yi de katılımcılara anlatan İbrahim Akarsu, firmasında üretimi yaparak birçok pazara sunan Selçuklu,  Osmanlı ve Geleneksel Türk motifleri ile dokunduğu halıları da uzak Doğu'da fuara gelen katılımcılara tanıtıyor.

"HALILARIN TANITIMININ YAPILMASI ÇOK GÜZEL"

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, "İlçemizdeki her bir halı firması şehrimize değer katmak i çin Dünya'nın farklı noktalarında düzenlenen fuarlara katılıyor. Fuarlarda hem Demirci'mizi hem de ilçemizde üretilen halıların tanıtımının yapılması çok güzel. Bizde belediyemiz olarak firmalarımıza destek olmak i çin her zaman yanlarında olacağız." dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.