DEMİRCİLİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK

YEREL 21.04.2024 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2024 - 12:22
 

DEMİRCİLİ ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAK

Manisa’da Demirci Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için çifte bayram yaşatacak.
Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli eğlenceli etkinlikler hazırladı. ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞAYACAK 23 Nisan Salı günü Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında yapılacak olan bayram törenlerinin hemen ardından yapılacak olan “Demirci Belediyesi Çocuk Festivali” renkli anlara sahne olacak.  Yapılacak olan etkinlikte Survıvor, Dev Jenga, Şişme Palyaço ve Hayvanat Bahçesi, Şişme Tırmanma Duvarı, Combo Dart ve daha birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacaklar. BAŞKANA KARA’DAN ÇOCUKLARA DAVET Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılını kutlayacağız. Belediyemiz olarak çocuklarımıza yönelik birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında resmi kutlama törenlerinin hemen ardından gün boyu birbirinden güzel aktiviteler çocuklarımızı bekliyor olacak” dedi. Belgin Koçak 
Manisa’da Demirci Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için çifte bayram yaşatacak.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli eğlenceli etkinlikler hazırladı.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞAYACAK

23 Nisan Salı günü Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında yapılacak olan bayram törenlerinin hemen ardından yapılacak olan “ Demirci Belediyesi Çocuk Festivali” renkli anlara sahne olacak.  Yapılacak olan etkinlikte Survıvor, Dev Jenga, Şişme Palyaço ve Hayvanat Bahçesi, Şişme Tırmanma Duvarı, Combo Dart ve daha birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

BAŞKANA KARA’DAN ÇOCUKLARA DAVET

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılını kutlayacağız. Belediyemiz olarak çocuklarımıza yönelik birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında resmi kutlama törenlerinin hemen ardından gün boyu birbirinden güzel aktiviteler çocuklarımızı bekliyor olacak” dedi. Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.