DENİZBANK’TAN MANİSA’LILARA ALTINLARINI DEĞERLENDİRME FIRSATI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2023 - 14:26, Güncelleme: 02.03.2023 - 14:26
 

DENİZBANK’TAN MANİSA’LILARA ALTINLARINI DEĞERLENDİRME FIRSATI

DenizBank, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın önderliğinde hayata geçirilen Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) projesi kapsamında, Manisa’lı vatandaşlara, yastık altı altın ve ziynet eşyalarını anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla haftanın her günü banka hesaplarına masrafsız aktarma olanağı sağlıyor.
KAD-SİS projesi ile İstanbul Altın Rafinerisi’nin anlaşmalı kuyumcularına (Altın Değerleme Noktası-ADN) gidilerek, altınların 24 ayar karşılığı hızlı bir şekilde haftanın her günü, masraf ödemeden ve belli bir gün beklemeden DenizBank hesaplarına yatırılabiliyor. Yatırılan altınlar; vadeli hesapta değerlendirilebileceği gibi aktarılmasının ardından bir iş günü sonrasında ister gram altın ister Türk Lirası olarak çekilebiliyor. “ALTINLARIN GÜVENLE DEĞERLENMESİNİ SAĞLIYORUZ” DenizBank Manisa Şubesi Müdürü Nihan ÇELİK, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen böyle kıymetli bir projenin paydaşı olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yastık altında tutulan altınlar yıllık milyarlarca lira ekonomik kayba neden oluyor. Biz biliyoruz ki vatandaşlarımız için altınlarını güven duydukları kuyumcularda değerlendirmek önemli. KAD-SİS ile onlara hafta sonu dahil istedikleri zaman altın ve ziynet eşyalarının karşılığını anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla Bankamıza yatırma ve varlıklarını güvenle değerlendirme imkanı sağlamaktan muyluyuz. Manisa’lı vatandaşlarımızı şubemize bekliyoruz” dedi. DENİZBANK’IN GEÇMİŞİ DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu. Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 717 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı; altı yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn'de bir şubesi bulunuyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, fastPay, Intertech, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleri olarak konumlanıyor. 
DenizBank, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın önderliğinde hayata geçirilen Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) projesi kapsamında, Manisa’lı vatandaşlara, yastık altı altın ve ziynet eşyalarını anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla haftanın her günü banka hesaplarına masrafsız aktarma olanağı sağlıyor.

KAD-SİS projesi ile İstanbul Altın Rafinerisi’nin anlaşmalı kuyumcularına (Altın Değerleme Noktası-ADN) gidilerek, altınların 24 ayar karşılığı hızlı bir şekilde haftanın her günü, masraf ödemeden ve belli bir gün beklemeden DenizBank hesaplarına yatırılabiliyor. Yatırılan altınlar; vadeli hesapta değerlendirilebileceği gibi aktarılmasının ardından bir iş günü sonrasında ister gram altın ister Türk Lirası olarak çekilebiliyor.

“ALTINLARIN GÜVENLE DEĞERLENMESİNİ SAĞLIYORUZ”

DenizBank Manisa Şubesi Müdürü Nihan ÇELİK, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen böyle kıymetli bir projenin paydaşı olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yastık altında tutulan altınlar yıllık milyarlarca lira ekonomik kayba neden oluyor. Biz biliyoruz ki vatandaşlarımız için altınlarını güven duydukları kuyumcularda değerlendirmek önemli. KAD-SİS ile onlara hafta sonu dahil istedikleri zaman altın ve ziynet eşyalarının karşılığını anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla Bankamıza yatırma ve varlıklarını güvenle değerlendirme imkanı sağlamaktan muyluyuz. Manisa’lı vatandaşlarımızı şubemize bekliyoruz” dedi.

DENİZBANK’IN GEÇMİŞİ

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan Emirates NBD’ye devroldu. Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 717 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı; altı yerli, üç uluslararası finansal iştirak ile altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn'de bir şubesi bulunuyor. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, fastPay, Intertech, NEOHUB, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleri olarak konumlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.