DESTİCİ'DEN ÖZEL'E 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

SİYASET 23.05.2024 - 16:24, Güncelleme: 23.05.2024 - 16:24
 

DESTİCİ'DEN ÖZEL'E 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki lider anayasa, sokak hayvanlarının 'uyutulması' ve gündeme ilişkin ortak basın açıklaması yaptı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından iki lider ortak basın açıklaması yapması yaptı. "UYUTMA SON TEDBİR OLARAK ÖNERİLEN YÖNTEMDİR" İlk olarak konuşan Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı: "Sayın Destici ve heyeti hayırlı olsun ziyaretine geldi. 1 saatlik görüşmememizde Türkiye gündemini, seçimleri değerlendirdik. Bizim açımızdan olumlu bir görüşme oldu. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde çok sayıda belediye kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. 31 Mart tarihinden itibaren yapılacak çalışmalara zemişn hazırlamak üzere veterinerlerle bir araya geldik. Taleplerimizi ilettik. Elbette hep birlikte çalışacağız. Uyutma, saldırgan olan hayvanlar için son tedbir olarak önerilen yöntemdir. Bu sorun Türkiye'de iki başlıdır. Bu meselenin maalesef sınıfsal bir mesele olmasından çıkarılması gerektiğini düşünüyoruz." "HAZİNE YARDIMININ TAMAMEN KALDIRILMASINI TEKLİF EDİYORUZ" Destici ise şunları söyledi: "Daha önce bu ziyareti yapmayı planladık. Ama olmadı. Sayın Özgür Özel'e hayırlı olsun diyorum ve yönetimine de. Bu devletin varlığı ülkenin birliği beraberliği tartışma konusu değildir. Demokratik bir anayasa yapılacaksa bunun şartlarından biri demokratik siyasettir. Hazine yardımının tamamen kaldırılmasını teklif ediyoruz. Milletimize de bu konuda örnek olalım istiyoruz. CHP ile Türkiye’nin yeni, demokratik ve sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğu konusunda hem fikiriz. Bu görüşme çok faydalı oldu. Meclis'te diyalog halindeydik. Kendisine ve yönetimine hayırlı olsun diyorum ve tebrik ediyorum.” SOKAK HAYVANLARININ 'UYUTULMASI' BBP lideri Destici, “Seçim beyannamemizde sokak hayvanlarını çözeceğimizi söyledik. Bütün imkanlar devreye sokulmalıdır. Bize teslim edilen belediyelerde 1 ay içerisinde bu işe başlayacağız. Şu anda köpekler toplanıyor. Barınak imkanı olan yerlerde barınaklara, saldırgan olanların ise uyutulması için çalışmalar yapılacak. Her gün bir saldırgan köpek vakası duyuyoruz. Buna bir çözüm bulmamız lazım. Bu yasa teklifini desteklediğimi ifade ediyorum. İktidarıyla muhalefetiyle çözümü birlikte bulmamız lazım." ÖZEL, ERBAKAN VE KARAMOLLAOĞLU’NU ZİYARET EDECEK Öte yandan Özgür Özel'in Cuma günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu, ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı da ziyaret etmesi bekleniyor. Musa Akar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile partisinin genel merkezinde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki lider anayasa, sokak hayvanlarının 'uyutulması' ve gündeme ilişkin ortak basın açıklaması yaptı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından iki lider ortak basın açıklaması yapması yaptı.

"UYUTMA SON TEDBİR OLARAK ÖNERİLEN YÖNTEMDİR"

İlk olarak konuşan Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı: "Sayın Destici ve heyeti hayırlı olsun ziyaretine geldi. 1 saatlik görüşmememizde Türkiye gündemini, seçimleri değerlendirdik. Bizim açımızdan olumlu bir görüşme oldu. Büyük Birlik Partisi, bu seçimde çok sayıda belediye kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. 31 Mart tarihinden itibaren yapılacak çalışmalara zemişn hazırlamak üzere veterinerlerle bir araya geldik. Taleplerimizi ilettik. Elbette hep birlikte çalışacağız. Uyutma, saldırgan olan hayvanlar için son tedbir olarak önerilen yöntemdir. Bu sorun Türkiye'de iki başlıdır. Bu meselenin maalesef sınıfsal bir mesele olmasından çıkarılması gerektiğini düşünüyoruz."

"HAZİNE YARDIMININ TAMAMEN KALDIRILMASINI TEKLİF EDİYORUZ"

Destici ise şunları söyledi: "Daha önce bu ziyareti yapmayı planladık. Ama olmadı. Sayın Özgür Özel'e hayırlı olsun diyorum ve yönetimine de. Bu devletin varlığı ülkenin birliği beraberliği tartışma konusu değildir. Demokratik bir anayasa yapılacaksa bunun şartlarından biri demokratik siyasettir. Hazine yardımının tamamen kaldırılmasını teklif ediyoruz. Milletimize de bu konuda örnek olalım istiyoruz. CHP ile Türkiye’nin yeni, demokratik ve sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğu konusunda hem fikiriz. Bu görüşme çok faydalı oldu. Meclis'te diyalog halindeydik. Kendisine ve yönetimine hayırlı olsun diyorum ve tebrik ediyorum.”

SOKAK HAYVANLARININ 'UYUTULMASI'

BBP lideri Destici, “Seçim beyannamemizde sokak hayvanlarını çözeceğimizi söyledik. Bütün imkanlar devreye sokulmalıdır. Bize teslim edilen belediyelerde 1 ay içerisinde bu işe başlayacağız. Şu anda köpekler toplanıyor. Barınak imkanı olan yerlerde barınaklara, saldırgan olanların ise uyutulması için çalışmalar yapılacak. Her gün bir saldırgan köpek vakası duyuyoruz. Buna bir çözüm bulmamız lazım. Bu yasa teklifini desteklediğimi ifade ediyorum. İktidarıyla muhalefetiyle çözümü birlikte bulmamız lazım."

ÖZEL, ERBAKAN VE KARAMOLLAOĞLU’NU ZİYARET EDECEK

Öte yandan Özgür Özel'in Cuma günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu, ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı da ziyaret etmesi bekleniyor. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.