DEV ADAMLAR 1.LİG’E KOŞUYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2018 - 09:03, Güncelleme: 29.05.2018 - 09:03
 

DEV ADAMLAR 1.LİG’E KOŞUYOR

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi final grubunda son olarak deplasmanda karşılaştığı Artvin Belediye’yi Çağıl Topbaş’ın son saniyede attığı basketle 62-60 mağlup etmeyi başaran ve gruptaki liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, üst üste 5. galibiyetini alarak müthiş bir seri yakaladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları müthiş bir galibiyet serisi yakaladı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde normal sezonu grubunda lider olarak tamamladıktan sonra play-off maçlarında da bu başarısını sürdürüp final grubuna adını yazdıran yeşil beyazlı dev adamlar, final grubu maçlarında da aldığı başarılı sonuçlarla adım adım Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne doğru koşmaya başladı. Final grubu maçlarına kendi evinde konuk ettiği Artvin Belediye engelini 86-76’lık galibiyetle aşarak başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında ise Boluspordeplasmanından galibiyetle dönerek 2’de 2 yapmıştı. Final grubu maçlarında 3. hafta maçında deplasmanda Fethiye Belediye ile karşılaşan Yeşil beyazlılar, bu maçı farklı bir şekilde 79-48 kaybetmişti. Fethiye deplasmanında aldığı farklı yenilginin ardından maç kaybetmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, sırasıyla Final Spor, Gemlik Basketbol, Edirne Bld. Edirnespor, Bornova Belediyesi ve Artvin Belediye maçlarını kazanarak 5’te 5 yaptı. Bu 5 maç sonunda hanesine 10 puan yazdıran Yeşil beyazlılar, toplamda ise 8 maçta 7 galibiyete ulaşarak bir üst lige yükselme yolunda oldukça iddialı duruma geldi. ÜST ÜSTE İKİ MAÇ MANİSA’DA Çarşamba günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, final grubu maçlarında yakaladığı galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlılar, Boluspor maçının ardından Cumartesi günü yine Atatürk Spor Salonu’nda ilk yarıda deplasmandafarklı mağlup olduğu Fethiye Belediyespor’ubu kez saat 15.00’de ağırlayacak. Final grubu maçlarında üst üste iki maçını evinde oynayacak olan dev adamlar, bu iki maçtan da galip ayrılarak bir üst lig hedefine iyice yaklaşmak istiyor. İLK 8 HAFTADA ALDIĞI SONUÇLAR Manisa BBSK: 86 Artvin Belediye: 76 Boluspor: 79 Manisa BBSK: 81 Fethiye Belediye: 79 Manisa BBSK: 48 Manisa BBSK: 78 Final Spor: 72 Gemlik Basketbol: 68 Manisa BBSK: 77 Manisa BBSK: 96 Edirne Bld. Edirnespor: 57 Bornova Belediyesi: 70 Manisa BBSK: 73 Artvin Belediye: 60 Manisa BBSK: 62 ​  
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi final grubunda son olarak deplasmanda karşılaştığı Artvin Belediye’yi Çağıl Topbaş’ın son saniyede attığı basketle 62-60 mağlup etmeyi başaran ve gruptaki liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, üst üste 5. galibiyetini alarak müthiş bir seri yakaladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları müthiş bir galibiyet serisi yakaladı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde normal sezonu grubunda lider olarak tamamladıktan sonra play-off maçlarında da bu başarısını sürdürüp final grubuna adını yazdıran yeşil beyazlı dev adamlar, final grubu maçlarında da aldığı başarılı sonuçlarla adım adım Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne doğru koşmaya başladı. Final grubu maçlarına kendi evinde konuk ettiği Artvin Belediye engelini 86-76’lık galibiyetle aşarak başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci maçında ise Boluspordeplasmanından galibiyetle dönerek 2’de 2 yapmıştı. Final grubu maçlarında 3. hafta maçında deplasmanda Fethiye Belediye ile karşılaşan Yeşil beyazlılar, bu maçı farklı bir şekilde 79-48 kaybetmişti. Fethiye deplasmanında aldığı farklı yenilginin ardından maç kaybetmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, sırasıyla Final Spor, Gemlik Basketbol, Edirne Bld. Edirnespor, Bornova Belediyesi ve Artvin Belediye maçlarını kazanarak 5’te 5 yaptı. Bu 5 maç sonunda hanesine 10 puan yazdıran Yeşil beyazlılar, toplamda ise 8 maçta 7 galibiyete ulaşarak bir üst lige yükselme yolunda oldukça iddialı duruma geldi.



ÜST ÜSTE İKİ MAÇ MANİSA’DA
Çarşamba günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, final grubu maçlarında yakaladığı galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlılar, Boluspor maçının ardından Cumartesi günü yine Atatürk Spor Salonu’nda ilk yarıda deplasmandafarklı mağlup olduğu Fethiye Belediyespor’ubu kez saat 15.00’de ağırlayacak. Final grubu maçlarında üst üste iki maçını evinde oynayacak olan dev adamlar, bu iki maçtan da galip ayrılarak bir üst lig hedefine iyice yaklaşmak istiyor.



İLK 8 HAFTADA ALDIĞI SONUÇLAR
Manisa BBSK: 86 Artvin Belediye: 76
Boluspor: 79 Manisa BBSK: 81
Fethiye Belediye: 79 Manisa BBSK: 48
Manisa BBSK: 78 Final Spor: 72
Gemlik Basketbol: 68 Manisa BBSK: 77
Manisa BBSK: 96 Edirne Bld. Edirnespor: 57
Bornova Belediyesi: 70 Manisa BBSK: 73
Artvin Belediye: 60 Manisa BBSK: 62




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.