DEV ADAMLAR SON SANİYEDE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 07:53, Güncelleme: 28.05.2018 - 07:53
 

DEV ADAMLAR SON SANİYEDE

Türkiye Basketbol 2. Lig Final Grubu 8. hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığıArtvin Belediye’yi Çağıl Topbaş’ın son saniye basketiyle 60-62 mağlup etti. Bu sonuçla 8. maçında 7. galibiyetini elde eden ve gruptaki liderliğini sürdüren Dev Adamlar, bir üst ligde yükselme yolunda da çok önemli bir virajı kayıpsız dönmüş oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Lig Final Grubu’nda ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Artvin Belediye ile karşı karşıya geldi. Artvin Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Kulüp Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, yönetim kurulu üyesi Bora Çaylanda izledi. Taraftarlarının da desteğiyle maçadaha iyi başlayan ev sahibi Artvin Belediye, ilk periyodu 22-15’lik skorla önde bitirdi. Maçın ikinci periyodu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İki takımın da oldukça etkili savunma yaptığı bu periyotta rakibini daha fazla hataya zorlayan konuk takım Manisa Büyükşehir Belediyespor, skora dengeyi getirdi ve soyunma odasına 32-32 eşitlikle gidildi. Üçüncü periyoda Artvin temsilcisi daha etkili başlasa da periyodun sonuna doğru oyunun kontrolünü eline alan Manisa BBSK,skorda öne fırlayarak final periyoduna 45-50 üstün girdi.   ÇAĞIL TOPBAŞ MAÇI GETİRDİ Maçın son periyodu ise son haftaların en çekişmeli mücadelesine sahne olurken, birbirine üstünlük kurmak isteyen iki takımın kazanma çabası maçın son saniyesine kadar sürdü. Özellikle son dakikaları hem taktiksel hem de mental olarak büyük bir savaşa sahne olan karşılaşmanın bitimine 1 saniye kala tabelada 60-60’lık eşitlik vardı ve Manisa BBSK hücumu olacaktı. Yeşil beyazlıların başarılı antrenörü Ceyhun Cabadak’ın çizdiği oyunla o 1 saniyede takımın yıldız skoreri Çağıl Topbaş’ın kaydettiği basket karşılaşmanın sonucunu belirledi. Çağıl’ın son saniye basketiyle bu zevkli ve çekişmeli mücadeleden 60-62 galip ayrılan Manisa BBSK, 8. maçında 7. galibiyetine ulaşarak gruptaki liderliğini sürdürdü. Çağıl Topbaş, son saniyedeki maç kazandıran basketinin ardından sevinç gözyaşlarına boğulurken, karşılaşma sonunda soyunma odasına giden Başkan Mevlüt Aktan, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu üyesi Bora Çaylan, Yeşil beyazlı Dev Adamları kutladı.
Türkiye Basketbol 2. Lig Final Grubu 8. hafta maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığıArtvin Belediye’yi Çağıl Topbaş’ın son saniye basketiyle 60-62 mağlup etti. Bu sonuçla 8. maçında 7. galibiyetini elde eden ve gruptaki liderliğini sürdüren Dev Adamlar, bir üst ligde yükselme yolunda da çok önemli bir virajı kayıpsız dönmüş oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol 2. Lig Final Grubu’nda ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Artvin Belediye ile karşı karşıya geldi. Artvin Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Kulüp Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, yönetim kurulu üyesi Bora Çaylanda izledi. Taraftarlarının da desteğiyle maçadaha iyi başlayan ev sahibi Artvin Belediye, ilk periyodu 22-15’lik skorla önde bitirdi. Maçın ikinci periyodu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İki takımın da oldukça etkili savunma yaptığı bu periyotta rakibini daha fazla hataya zorlayan konuk takım Manisa Büyükşehir Belediyespor, skora dengeyi getirdi ve soyunma odasına 32-32 eşitlikle gidildi. Üçüncü periyoda Artvin temsilcisi daha etkili başlasa da periyodun sonuna doğru oyunun kontrolünü eline alan Manisa BBSK,skorda öne fırlayarak final periyoduna 45-50 üstün girdi.

 

ÇAĞIL TOPBAŞ MAÇI GETİRDİ
Maçın son periyodu ise son haftaların en çekişmeli mücadelesine sahne olurken, birbirine üstünlük kurmak isteyen iki takımın kazanma çabası maçın son saniyesine kadar sürdü. Özellikle son dakikaları hem taktiksel hem de mental olarak büyük bir savaşa sahne olan karşılaşmanın bitimine 1 saniye kala tabelada 60-60’lık eşitlik vardı ve Manisa BBSK hücumu olacaktı. Yeşil beyazlıların başarılı antrenörü Ceyhun Cabadak’ın çizdiği oyunla o 1 saniyede takımın yıldız skoreri Çağıl Topbaş’ın kaydettiği basket karşılaşmanın sonucunu belirledi. Çağıl’ın son saniye basketiyle bu zevkli ve çekişmeli mücadeleden 60-62 galip ayrılan Manisa BBSK, 8. maçında 7. galibiyetine ulaşarak gruptaki liderliğini sürdürdü. Çağıl Topbaş, son saniyedeki maç kazandıran basketinin ardından sevinç gözyaşlarına boğulurken, karşılaşma sonunda soyunma odasına giden Başkan Mevlüt Aktan, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu üyesi Bora Çaylan, Yeşil beyazlı Dev Adamları kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.