DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA: BU ŞEHRİ MARKA KENT YAPACAĞIZ

SİYASET 23.02.2024 - 15:42, Güncelleme: 23.02.2024 - 15:42
 

DEVA PARTİLİ OKTAY GÖKKAYA: BU ŞEHRİ MARKA KENT YAPACAĞIZ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, Cafe 236’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediyecilik konusunda çok iddialı olduklarını belirten Gökkaya, Manisa’ya ciddi yatırımlar kazandıracaklarını dile getirdi. ETV’ye de özel açıklamalarda bulunan Gökkaya, “Bu şehri marka kent ve gıpta edilen kent yapacağız.” İfadesinde bulundu.
Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, Cafe 236’da basın mensuplarıyla bir araya geldi ve merak edilen soruları yanıtladı. “MANİSA’YA CİDDİ YATIRIMLARIMIZ OLACAK” Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, “Biz ileri belediyecilik konusunda çok iddialıyız. Bizim projelerin üzerinde Manisa’ya ciddi yatırımlarımız olacak.  Buradaki ekonomiyi büyüteceğiz. Manisa bundan sonra hak ettiği modern, iyi yönetime ve iyi belediyeciliğe kavuşacak. Harika bir ekibimiz var ve Türkiye’nin derdine deva olmak için gece gündüz çalışıyorlar.” “BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ YANSITMAK İÇİN ADAY OLDUM” Programın ardından ETV’ye özel açıklama yapan Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, “Bence faydalı ve başarılı bir basın toplantısı oldu. Baharda yapılacak olan mahalli idari yerel seçimlerinin hem ülkemize hem de Manisa’mıza hayırlar getirmesini ve bu sürecin bir bahar festivali, demokrasi şenliği şeklinde geçmesini temenni ediyorum. Ankara’da Sayın Ali Babacan ile tanıştık. Orada beni çok etkileyen bir lafı oldu. ‘Bir şeyi değiştirmek için gücümü ve kuvvetimiz varken elimizi taşın altına koymuyorsak bu bir vebaldir.’ Dolayısıyla elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Bana ‘Sende elini taşın altına koy’ dedi. Bende bu veballe bilgi, birikim ve tecrübelerimi yansıtmak için aday oldum.” sözlerini söyledi. “HALKIN OYLARINA TALİP OLDUM” Gökkaya, “Ben yurt içi ve yurt dışında birkaç belediye danışmanlığı yaptım. Yerel yönetimler, kent bilgi ve yönetişim sistemlerine hâkimim. Dolayısıyla doğduğum, bildiğim, ekmeğini yediğim bu şehre bu birikimlerle hizmet etmeyi kendime görev edindim. O nedenle aday oldum ve halkın oylarına talip oldum.“ diye konuştu. “YUNUSEMRE’YE CİDDİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ” Gökkaya, “Yunusemre’ye ciddi yatırımlar yapacağız. Biz bu şehrin ekonomisini, tarımını, hayvancılığını, sanayisini, katma değerini, eğitimini ve her şeyini geliştirecek dev yatırım planlarıyla geliyoruz. Belli bir kurgu belli bir yatırım planının altında belli bir mantık zinciri silsilesi şeklinde planladık. Kısa sürede bu zincirin halkaları bir birine eklendiğinde bu şehri marka kent yapacağız ve gıpta edilen kent yapacağız. Manisa’yı ileri belediyecilikle ve bizim mottomuz olan Yunusemre’yi beş sıfır ile tanıştıracağız.” dedi. “DAHA GELİŞMİŞ BİR MANİSA İÇİN KOLLARI SIVADIK” Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ise, “Her ilde ve her ilçede adaylarımızla sahadayız. Adaylarımızı tespit ederken liyakate, donanıma ve işin ehli olmasına çok önem verdik. Amacımız daha iyi, huzurlu insanların yaşadığı daha gelişmiş bir Manisa için kolları sıvamaktı, bunu yaptık.” diye konuştu. Belgin Koçak
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, Cafe 236’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Belediyecilik konusunda çok iddialı olduklarını belirten Gökkaya, Manisa’ya ciddi yatırımlar kazandıracaklarını dile getirdi. ETV’ye de özel açıklamalarda bulunan Gökkaya, “Bu şehri marka kent ve gıpta edilen kent yapacağız.” İfadesinde bulundu.

Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, Cafe 236’da basın mensuplarıyla bir araya geldi ve merak edilen soruları yanıtladı.

“MANİSA’YA CİDDİ YATIRIMLARIMIZ OLACAK”

Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, “Biz ileri belediyecilik konusunda çok iddialıyız. Bizim projelerin üzerinde Manisa’ya ciddi yatırımlarımız olacak.  Buradaki ekonomiyi büyüteceğiz. Manisa bundan sonra hak ettiği modern, iyi yönetime ve iyi belediyeciliğe kavuşacak. Harika bir ekibimiz var ve Türkiye’nin derdine deva olmak için gece gündüz çalışıyorlar.”

“BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBELERİMİ YANSITMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Programın ardından ETV’ye özel açıklama yapan Deva Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya, “Bence faydalı ve başarılı bir basın toplantısı oldu. Baharda yapılacak olan mahalli idari yerel seçimlerinin hem ülkemize hem de Manisa’mıza hayırlar getirmesini ve bu sürecin bir bahar festivali, demokrasi şenliği şeklinde geçmesini temenni ediyorum. Ankara’da Sayın Ali Babacan ile tanıştık. Orada beni çok etkileyen bir lafı oldu. ‘Bir şeyi değiştirmek için gücümü ve kuvvetimiz varken elimizi taşın altına koymuyorsak bu bir vebaldir.’ Dolayısıyla elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Bana ‘Sende elini taşın altına koy’ dedi. Bende bu veballe bilgi, birikim ve tecrübelerimi yansıtmak için aday oldum.” sözlerini söyledi.

“HALKIN OYLARINA TALİP OLDUM”

Gökkaya, “Ben yurt içi ve yurt dışında birkaç belediye danışmanlığı yaptım. Yerel yönetimler, kent bilgi ve yönetişim sistemlerine hâkimim. Dolayısıyla doğduğum, bildiğim, ekmeğini yediğim bu şehre bu birikimlerle hizmet etmeyi kendime görev edindim. O nedenle aday oldum ve halkın oylarına talip oldum.“ diye konuştu.

“YUNUSEMRE’YE CİDDİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

Gökkaya, “Yunusemre’ye ciddi yatırımlar yapacağız. Biz bu şehrin ekonomisini, tarımını, hayvancılığını, sanayisini, katma değerini, eğitimini ve her şeyini geliştirecek dev yatırım planlarıyla geliyoruz. Belli bir kurgu belli bir yatırım planının altında belli bir mantık zinciri silsilesi şeklinde planladık. Kısa sürede bu zincirin halkaları bir birine eklendiğinde bu şehri marka kent yapacağız ve gıpta edilen kent yapacağız. Manisa’yı ileri belediyecilikle ve bizim mottomuz olan Yunusemre’yi beş sıfır ile tanıştıracağız.” dedi.

“DAHA GELİŞMİŞ BİR MANİSA İÇİN KOLLARI SIVADIK”

Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ise, “Her ilde ve her ilçede adaylarımızla sahadayız. Adaylarımızı tespit ederken liyakate, donanıma ve işin ehli olmasına çok önem verdik. Amacımız daha iyi, huzurlu insanların yaşadığı daha gelişmiş bir Manisa için kolları sıvamaktı, bunu yaptık.” diye konuştu. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.