Devrekli öğrencilerden karma sergi

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2024 - 17:59, Güncelleme: 21.05.2024 - 16:13
 

Devrekli öğrencilerden karma sergi

Devrekli öğrencilerden karma sergi
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından karma sergi etkinliği düzenlendi.Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde üniversiteli öğrenciler tarafından hayata geçirilen sergi davetliler tarafından ilgi ile karşılandı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice uzun uğraşlar vererek hazırlanan serği için öğrencilere teşekkür etti.Devrek KYK Sergi Salonunda organize edilen programda, ebru, baston boyama, amigurumi ve Quilling eserleri yer alırken, KYK yetkilileri tarafından Kaymakam Evlice’ye Türk Bayrağı Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’a ise madenci heykeli hediye edildi.
Devrekli öğrencilerden karma sergi
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde KYK Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından karma sergi etkinliği düzenlendi.
Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde üniversiteli öğrenciler tarafından hayata geçirilen sergi davetliler tarafından ilgi ile karşılandı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice uzun uğraşlar vererek hazırlanan serği için öğrencilere teşekkür etti.
Devrek KYK Sergi Salonunda organize edilen programda, ebru, baston boyama, amigurumi ve Quilling eserleri yer alırken, KYK yetkilileri tarafından Kaymakam Evlice’ye Türk Bayrağı Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’a ise madenci heykeli hediye edildi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.