Doğubayazıt’ta hijyen denetimi artırıldı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2024 - 17:44, Güncelleme: 03.02.2024 - 15:47
 

Doğubayazıt’ta hijyen denetimi artırıldı

Doğubayazıt’ta hijyen denetimi artırıldı
Doğubayazıt Belediyesi, hijyen kontrolü açısından denetimleri arttırdı.Doğubayazıt Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, kış aylarının gelmesiyle birlikte artan hastalıkları göz önünde bulundurarak vatandaşların sağlığı için denetimlerini arttırdı. Bu doğrultuda, Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın talimatlarıyla market, kasap, fırın ve restaurantları denetleyen denetim ekipleri, rutin hale getirdiği bu uygulamalarla tarihi geçmiş ürünlere el koyarken, aynı zamanda hijyenik olmayan ortamlarda üretim yapan iş yerlerine ciddi cezalar uyguluyor.
Doğubayazıt’ta hijyen denetimi artırıldı
Doğubayazıt Belediyesi, hijyen kontrolü açısından denetimleri arttırdı.
Doğubayazıt Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, kış aylarının gelmesiyle birlikte artan hastalıkları göz önünde bulundurarak vatandaşların sağlığı için denetimlerini arttırdı. Bu doğrultuda, Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın talimatlarıyla market, kasap, fırın ve restaurantları denetleyen denetim ekipleri, rutin hale getirdiği bu uygulamalarla tarihi geçmiş ürünlere el koyarken, aynı zamanda hijyenik olmayan ortamlarda üretim yapan iş yerlerine ciddi cezalar uyguluyor.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.