Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluştu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 17:46, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:01
 

Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluştu

Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluştu
Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde, karayoluna çıkan domuza çarpan otomobilde maddi hasar meydana geldi.Kaza, Yeşilyurt ile Sulusaray ilçeleri arasında bulunan Çırdak Mahallesi Kaymet Pınarı mevkiinde meydana geldi. T.K. idaresindeki 66 ABP 416 plakalı otomobil, yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptı. Maddi hasara neden olan kazada aracın hava yastıkları açıldı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.
Domuz sürüsüne çarptı, maddi hasar oluştu
Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde, karayoluna çıkan domuza çarpan otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Kaza, Yeşilyurt ile Sulusaray ilçeleri arasında bulunan Çırdak Mahallesi Kaymet Pınarı mevkiinde meydana geldi. T.K. idaresindeki 66 ABP 416 plakalı otomobil, yola aniden çıkan domuz sürüsüne çarptı. Maddi hasara neden olan kazada aracın hava yastıkları açıldı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.