Dulkadiroğlu gençlerle dolup taşıyor

KÜLTÜR SANAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2023 - 17:00, Güncelleme: 15.12.2023 - 16:16
 

Dulkadiroğlu gençlerle dolup taşıyor

Dulkadiroğlu gençlerle dolup taşıyor
Dulkadiroğlu ilçesinde yapımı tamamlanıp hizmete sunulan gençlik merkezi, ilçedeki gençleri yeni mekanı oldu.Eğitim kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle adından söz ettiren Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, Değerler eğitimi programına da ev sahipliği yaptı. Aslanbey Ortaokulu öğrencilerini misafir eden Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, bu gibi aktivitelerin devam edeceğini bildirdi.Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri, sosyal ve kültürel aktivite yapmaları adına gençlik merkezleri inşa ettik. Bu alanların gençlerle dolup taştığını görmek bizleri çok memnun etmektedir. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençler için ne yapsak azdır. Onların geleceğini en güzel şekilde inşa etme adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Dulkadiroğlu gençlerle dolup taşıyor
Dulkadiroğlu ilçesinde yapımı tamamlanıp hizmete sunulan gençlik merkezi, ilçedeki gençleri yeni mekanı oldu.
Eğitim kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle adından söz ettiren Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, Değerler eğitimi programına da ev sahipliği yaptı. Aslanbey Ortaokulu öğrencilerini misafir eden Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, bu gibi aktivitelerin devam edeceğini bildirdi.
Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri, sosyal ve kültürel aktivite yapmaları adına gençlik merkezleri inşa ettik. Bu alanların gençlerle dolup taştığını görmek bizleri çok memnun etmektedir. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençler için ne yapsak azdır. Onların geleceğini en güzel şekilde inşa etme adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.