DURBAY VE BALABAN’I RAKİPLERİ TEBİRK ETTİ

SİYASET 01.04.2024 - 19:39, Güncelleme: 01.04.2024 - 19:39
 

DURBAY VE BALABAN’I RAKİPLERİ TEBİRK ETTİ

31 Mart Yerel Seçimlerini geride bırakırken, Manisa’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) oylarını yükseltti. Yunusemre'de CHP'li Semih Balaban, Şehzadeler'de ise CHP'li Gülşah Durbay belediye başkanı olurken, rakipleri sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi adayları Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde seçimi kazandı. Yerel seçimler sonrası AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan sosyal medya hesaplarından Gülşah Durbay ve Semih Balaban'ı tebrik etti. "GÜLŞAH DURBAY HANIMEFENDİYE BAŞARILAR DİLİYORUM" AK Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, “Değerli Manisalı Hemşehrilerim; Demokrasinin ve millet iradesinin tecelli ettiği 15’inci mahalli idareler seçimi sonuçlarının; ülkemiz, cumhuriyetimiz, devletimiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Şehzadeler ilçemizde halkımızın teveccühünü kazanan Gülşah Durbay hanımefendiye şehrimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu. "KAZANAN ADAYLARI TEBRİK EDİYORUM" İYİ Parti’nin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan ise, Manisa için çalışmaya devam edeceğini ifade ederek, “Seçimi kaybettik biliyorum ama binlerce çocuğun, onların anne ve babalarının kalbini kazandık. Her daim yanımda olan ekip arkadaşlarıma, sandık görevlilerimize, bana güvenen, beni evladı, kardeşi, abisi yerine koyan, benimle aynı düşü kuran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli İdare seçimlerinin Yunusemre’miz ve Manisa’mız için hayırlara vesile olmasını diliyor, kazanan adayları tebrik ediyorum. Memleketimiz için Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Sevgi ve Saygılarımla.” şeklinde konuştu. "ÇOK BÜYÜK HAYALLERİMİZ VARDI" İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ise, “Çok emek verdiğimiz, mücadele ettiğimiz bir seçim sürecini geride bıraktık. Şehzadelerimizle ilgili çok büyük hayallerimiz vardı… Bu süreçte yanımdan bir an ayrılmayan yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Hep söylediğim gibi #bizimAhmet olmaya devam. Hepinizi çok seviyorum. Kazanan arkadaşları tebrik ederim, başarılar dilerim. Uzun zamandır ihmal ettiğim ailem size çok teşekkür ederim, sizi çok özledim.” açıklamasında bulundu. 
31 Mart Yerel Seçimlerini geride bırakırken, Manisa’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) oylarını yükseltti. Yunusemre'de CHP'li Semih Balaban, Şehzadeler'de ise CHP'li Gülşah Durbay belediye başkanı olurken, rakipleri sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi adayları Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde seçimi kazandı. Yerel seçimler sonrası AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan sosyal medya hesaplarından Gülşah Durbay ve Semih Balaban'ı tebrik etti.

" GÜLŞAH DURBAY HANIMEFENDİYE BAŞARILAR DİLİYORUM"

AK Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, “Değerli Manisalı Hemşehrilerim; Demokrasinin ve millet iradesinin tecelli ettiği 15’inci mahalli idareler seçimi sonuçlarının; ülkemiz, cumhuriyetimiz, devletimiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Şehzadeler ilçemizde halkımızın teveccühünü kazanan Gülşah Durbay hanımefendiye şehrimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

"KAZANAN ADAYLARI TEBRİK EDİYORUM"

İYİ Parti’nin Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan ise, Manisa için çalışmaya devam edeceğini ifade ederek, “Seçimi kaybettik biliyorum ama binlerce çocuğun, onların anne ve babalarının kalbini kazandık. Her daim yanımda olan ekip arkadaşlarıma, sandık görevlilerimize, bana güvenen, beni evladı, kardeşi, abisi yerine koyan, benimle aynı düşü kuran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 31 Mart Mahalli İdare seçimlerinin Yunusemre’miz ve Manisa’mız için hayırlara vesile olmasını diliyor, kazanan adayları tebrik ediyorum. Memleketimiz için Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Sevgi ve Saygılarımla.” şeklinde konuştu.

"ÇOK BÜYÜK HAYALLERİMİZ VARDI"

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ise, “Çok emek verdiğimiz, mücadele ettiğimiz bir seçim sürecini geride bıraktık. Şehzadelerimizle ilgili çok büyük hayallerimiz vardı… Bu süreçte yanımdan bir an ayrılmayan yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Hep söylediğim gibi #bizimAhmet olmaya devam. Hepinizi çok seviyorum. Kazanan arkadaşları tebrik ederim, başarılar dilerim. Uzun zamandır ihmal ettiğim ailem size çok teşekkür ederim, sizi çok özledim.” açıklamasında bulundu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.