E-DEVLET ŞİFRE İŞLEMLERİNDE YENİ DÖNEM

BİLİM VE TEKNOLOJİ 15.01.2024 - 16:24, Güncelleme: 15.01.2024 - 16:24
 

E-DEVLET ŞİFRE İŞLEMLERİNDE YENİ DÖNEM

E-Devlet şifre alma işlemlerinde, yeni döneme resmen geçildi. Buna göre, e-Devlet şifre işlemleri Türksat kablo abone merkezlerinden de yapılabilir hale getirildi.
Türkiye'nin dijital platformu e-Devlet Kapısı için şifre alma işlemlerinde yeni dönem başladı. E-Devlet şifre işlemleri artık Türksat kablo abone merkezlerinden de yapılabilecek. 64,5 MİLYONA YAKIN KULLANICI VAR Türksat'tan yapılan açıklamaya göre, 64,5 milyona yakın kayıtlı kullanıcıya sahip olan ve bürokrasinin azaltılması amacıyla kurulan e-Devlet Kapısı için şifre alma işlemleri de Türksat kablo abone merkezlerine taşındı. Öte yandan e-Devlet Kapısı web sayfası ve mobil uygulama aracılığıyla 1 milyon kullanıcının görüş ve önerilerinin alındığı "e-Devlet Kapısı Memnuniyet Anketi" sonuçlarına göre e-Devlet Kapısı memnuniyet oranı yüzde 95,3'e ulaştı. E-Devlet Kapısı'nda geçen yıl sonu itibarıyla 64,3 milyona yakın kullanıcı bulunurken sisteme yapılan 4 milyar 399 milyonluk giriş sayısı, rekor olarak kayıtlara geçmişti. E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR? Ayrıca e-Devlet şifresi PTT'den alınmaya devam da edecek. e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. Belgin Koçak
E-Devlet şifre alma işlemlerinde, yeni döneme resmen geçildi. Buna göre, e-Devlet şifre işlemleri Türksat kablo abone merkezlerinden de yapılabilir hale getirildi.

Türkiye'nin dijital platformu e-Devlet Kapısı için şifre alma işlemlerinde yeni dönem başladı. E-Devlet şifre işlemleri artık Türksat kablo abone merkezlerinden de yapılabilecek.

64,5 MİLYONA YAKIN KULLANICI VAR

Türksat'tan yapılan açıklamaya göre, 64,5 milyona yakın kayıtlı kullanıcıya sahip olan ve bürokrasinin azaltılması amacıyla kurulan e-Devlet Kapısı için şifre alma işlemleri de Türksat kablo abone merkezlerine taşındı. Öte yandan e-Devlet Kapısı web sayfası ve mobil uygulama aracılığıyla 1 milyon kullanıcının görüş ve önerilerinin alındığı "e-Devlet Kapısı Memnuniyet Anketi" sonuçlarına göre e-Devlet Kapısı memnuniyet oranı yüzde 95,3'e ulaştı. E-Devlet Kapısı'nda geçen yıl sonu itibarıyla 64,3 milyona yakın kullanıcı bulunurken sisteme yapılan 4 milyar 399 milyonluk giriş sayısı, rekor olarak kayıtlara geçmişti.

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

Ayrıca e-Devlet şifresi PTT'den alınmaya devam da edecek. e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.