Edirne’de Mısırlı 2 kaçak göçmen tırda yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2024 - 16:55, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:22
 

Edirne’de Mısırlı 2 kaçak göçmen tırda yakalandı

Edirne’de Mısırlı 2 kaçak göçmen tırda yakalandı
Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekiplerinin şüpheli bir tırda yaptığı aramada Mısır uyruklu olduğu öğrenilen 2 kaçak göçmen yakalandı.Lalapaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan şüpheli bir tırda yapılan kontroller esnasında Mısır uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler ülkelerine geri gönderilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.Şüpheli tır sürücüsü ile ilgili gerekli adli tahkikat başlatıldı.
Edirne’de Mısırlı 2 kaçak göçmen tırda yakalandı
Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekiplerinin şüpheli bir tırda yaptığı aramada Mısır uyruklu olduğu öğrenilen 2 kaçak göçmen yakalandı.
Lalapaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan şüpheli bir tırda yapılan kontroller esnasında Mısır uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler ülkelerine geri gönderilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
Şüpheli tır sürücüsü ile ilgili gerekli adli tahkikat başlatıldı.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.