Emniyetten öğrencilere trafik eğitimi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2023 - 17:20, Güncelleme: 05.12.2023 - 15:50
 

Emniyetten öğrencilere trafik eğitimi

Emniyetten öğrencilere trafik eğitimi
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik trafik eğitimi verildi.Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak trafik eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde temel trafik bilgisi, trafik işaret ve levhaları hakkında bilgiler, okul servis araçlarında güvenli seyahat için yapılması gerekenler, emniyet kemeri kullanmanın önemi, yayaların trafikteki sorumlulukları, geçit yerleri ve trafikteki diğer önemli hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.
Emniyetten öğrencilere trafik eğitimi
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik trafik eğitimi verildi.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından Sarı Saltuk Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak trafik eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde temel trafik bilgisi, trafik işaret ve levhaları hakkında bilgiler, okul servis araçlarında güvenli seyahat için yapılması gerekenler, emniyet kemeri kullanmanın önemi, yayaların trafikteki sorumlulukları, geçit yerleri ve trafikteki diğer önemli hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.