ETV CUMHUR İTTİFAKININ TANITIM TOPLANTISINDA NABIZ YOKLADI

SİYASET 02.02.2024 - 15:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 18:06
 

ETV CUMHUR İTTİFAKININ TANITIM TOPLANTISINDA NABIZ YOKLADI

AK Parti Manisa İl Teşkilatı ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle tanıttı. ETV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan tören öncesinde MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Yavuz Kurt ve MHP Kula Belediye Başkan adayı ve mevcut Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ETV’ye özel açıklamalar yaptı.
AK Parti ve MHP’nin Manisa ilçe belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Protokol üyeleri de tören öncesinde ETV mikrofonlarına konuştu. MHP’Lİ AKÇAY’DAN DAVET MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Cumhur İttifakı olarak tüm paydaşlarımızla sahaya inmiş bulunuyoruz. Cumhur İttifakı'nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve MHP'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamıştık. AK Parti'nin de 11 ilçe belediye başkan adayını açıklamış bulunuyoruz. Halka hizmet etmeye odaklanmış belediye başkan adaylarımız ile yola devam ediyoruz. 4 Şubat Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Manisa'ya gelerek açık hava toplantısında Manisalılara seslenecek. Cumhuriyet Meydanı'ndan saat 14:00'te başlayacak olan toplantımıza tüm Manisa halkını davet ediyoruz." dedi. “ŞEHZADELER'DEKİ VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ” ETV'ye özel açıklamalarda bulunan AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Yavuz Kurt, "Önemli bir seçim atmosferi içerisindeyiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan İdari Mahalli Seçimleri'nin bir demokrasi şölenine dönüşeceğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yetkili organları tarafından belediye başkan adaylığımız şahsımıza iletildi. Seçime yaklaşık 2 ay gibi bir süre kala Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızla sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak kucaklaşacağız. Milletimiz bizi ruhsatlandırır ve yetki verirse 31 Mart günü hem Şehzadeler'de hem de tüm Türkiye'de cumhurbaşkanımız ve tüm parti teşkilatımızın yüzünü ağartacak bir neticeyi almayı arzu ediyoruz." ifadesinde bulundu. “PROJELERİMİZİ VE YATIRIMLARIMIZI ANLATACAĞIZ” ETV mikrofonuna konuşan MHP Kula Belediye Başkan adayı ve mevcut Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Coşkulu ve heyecanlı bir günü yaşıyoruz. Belli bir geçmişimiz var ve halkımızda da karnemiz bulunuyor. İnşallah bundan sonra vatandaşlarımıza yeni projelerimizi ve yatırımlarımızı anlatacağız. Kula'mız için hayırlısı olsun." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak
AK Parti Manisa İl Teşkilatı ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle tanıttı. ETV ekranlarından da canlı olarak yayınlanan tören öncesinde MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Yavuz Kurt ve MHP Kula Belediye Başkan adayı ve mevcut Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ETV’ye özel açıklamalar yaptı.

AK Parti ve MHP’nin Manisa ilçe belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Protokol üyeleri de tören öncesinde ETV mikrofonlarına konuştu.

MHP’Lİ AKÇAY’DAN DAVET

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Cumhur İttifakı olarak tüm paydaşlarımızla sahaya inmiş bulunuyoruz. Cumhur İttifakı'nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve MHP'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamıştık. AK Parti'nin de 11 ilçe belediye başkan adayını açıklamış bulunuyoruz. Halka hizmet etmeye odaklanmış belediye başkan adaylarımız ile yola devam ediyoruz. 4 Şubat Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Manisa'ya gelerek açık hava toplantısında Manisalılara seslenecek. Cumhuriyet Meydanı'ndan saat 14:00'te başlayacak olan toplantımıza tüm Manisa halkını davet ediyoruz." dedi.

“ŞEHZADELER'DEKİ VATANDAŞLARIMIZLA KUCAKLAŞACAĞIZ”

ETV'ye özel açıklamalarda bulunan AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan adayı Yavuz Kurt, "Önemli bir seçim atmosferi içerisindeyiz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan İdari Mahalli Seçimleri'nin bir demokrasi şölenine dönüşeceğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yetkili organları tarafından belediye başkan adaylığımız şahsımıza iletildi. Seçime yaklaşık 2 ay gibi bir süre kala Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızla sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak kucaklaşacağız. Milletimiz bizi ruhsatlandırır ve yetki verirse 31 Mart günü hem Şehzadeler'de hem de tüm Türkiye'de cumhurbaşkanımız ve tüm parti teşkilatımızın yüzünü ağartacak bir neticeyi almayı arzu ediyoruz." ifadesinde bulundu.

“PROJELERİMİZİ VE YATIRIMLARIMIZI ANLATACAĞIZ”

ETV mikrofonuna konuşan MHP Kula Belediye Başkan adayı ve mevcut Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Coşkulu ve heyecanlı bir günü yaşıyoruz. Belli bir geçmişimiz var ve halkımızda da karnemiz bulunuyor. İnşallah bundan sonra vatandaşlarımıza yeni projelerimizi ve yatırımlarımızı anlatacağız. Kula'mız için hayırlısı olsun." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.