Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2024 - 16:21, Güncelleme: 20.02.2024 - 16:17
 

Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı

Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Kilis’te DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist yakalandı.Kilis il Emniyet Müdürlüğünce yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, DEAŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik kent genelinde operasyon başlattı. Belirlenen adrese yapılan operasyonda, eylem hazırlığında olan bir şüpheli Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Kilis’te DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist yakalandı.
Kilis il Emniyet Müdürlüğünce yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, DEAŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik kent genelinde operasyon başlattı. Belirlenen adrese yapılan operasyonda, eylem hazırlığında olan bir şüpheli Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.