Fabrika yangını söndürüldü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2024 - 17:27, Güncelleme: 10.04.2024 - 15:14
 

Fabrika yangını söndürüldü

Fabrika yangını söndürüldü
Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, yangın sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki 2. Organize Sanayi Bölgesinde yaşandı. Bir tekstil fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, yangını yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürdü.Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar devam ediyor.
Fabrika yangını söndürüldü
Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesindeki bir tekstil fabrikasında meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, yangın sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki 2. Organize Sanayi Bölgesinde yaşandı. Bir tekstil fabrikasında yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, yangını yaklaşık 4 saatlik çalışmanın ardından söndürdü.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.