FECİ KAZA! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

ASAYİŞ 10.06.2024 - 10:16, Güncelleme: 10.06.2024 - 10:16
 

FECİ KAZA! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Manisa’nın Kula ilçesinde otomobil ile transit aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 21.30 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kavacık rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavacık Mahallesi'nden Uşak istikametine dönmek isteyen Yusuf G. (40) idaresindeki 20 FE 187 plakalı otomobil ile Uşak’tan Salihli istikametine gitmekte olan Doğan B. idaresindeki 64 FS 202 plakalı açık kasa transit kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobildeki sürücü Yusuf G. ve Ayşe G. (31) ile Hasan K. (52) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleler sonucu yaralı vatandaşlar Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf G. ve Ayşe G.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken Hasan K., Kula Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.  Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)           
Manisa’nın Kula ilçesinde otomobil ile transit aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında İzmir- Ankara D300 karayolu Kavacık rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kavacık Mahallesi'nden Uşak istikametine dönmek isteyen Yusuf G. (40) idaresindeki 20 FE 187 plakalı otomobil ile Uşak’tan Salihli istikametine gitmekte olan Doğan B. idaresindeki 64 FS 202 plakalı açık kasa transit kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobildeki sürücü Yusuf G. ve Ayşe G. (31) ile Hasan K. (52) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleler sonucu yaralı vatandaşlar Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yusuf G. ve Ayşe G.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken Hasan K., Kula Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.