Fethiye’de domuz yavruları plaja indi

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2024 - 16:26, Güncelleme: 07.07.2024 - 13:51
 

Fethiye’de domuz yavruları plaja indi

Fethiye’de domuz yavruları plaja indi
Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir domuz, yavruları ile birlikte ormanlık alandan plaja inince, tatilciler büyük şaşkınlık yaşadı.Fethiye’de yarımada çevresindeki bir koyda plaja inen irili ufaklı domuz sürüsü, kimseye aldırış etmeden yiyecek aradı. Özel localar ve şezlonglar arasında yiyecek arayan, buldukları karpuz kabuğu ve diğer yiyecekleri yiyen domuz sürüsünü gören tatilciler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Tatilciler cep telefonları ile bu anı görüntülemeye çalışırken, domuz sürüsü yavrularıyla birlikte daha sonra ormanlık alana geri döndü.
Fethiye’de domuz yavruları plaja indi
Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir domuz, yavruları ile birlikte ormanlık alandan plaja inince, tatilciler büyük şaşkınlık yaşadı.

Fethiye’de yarımada çevresindeki bir koyda plaja inen irili ufaklı domuz sürüsü, kimseye aldırış etmeden yiyecek aradı. Özel localar ve şezlonglar arasında yiyecek arayan, buldukları karpuz kabuğu ve diğer yiyecekleri yiyen domuz sürüsünü gören tatilciler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Tatilciler cep telefonları ile bu anı görüntülemeye çalışırken, domuz sürüsü yavrularıyla birlikte daha sonra ormanlık alana geri döndü.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.