FETİ GEZİ İNŞAAT'IN KALİTEDEKİ TERCİHİ YİNE OFİSHOME OLDU

GENEL 16.02.2024 - 15:58, Güncelleme: 16.02.2024 - 20:31
 

FETİ GEZİ İNŞAAT'IN KALİTEDEKİ TERCİHİ YİNE OFİSHOME OLDU

Manisa'nın önde gelen inşaat firmalarından Feti Gezi İnşaat, Saruhanlı'daki Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan 3+1, 2+1 ve 1+1 daireler için bir kez daha Ofishome'un kalitesini tercih etti.
“OFİSHOME’UN KALİTESİNDEN MEMNUN KALDIK” Ofishome imalat fabrikasına yaptığı ziyaret ile 11 dairenin anlaşmasına imza atan Feti Gezi, "Hızla devam eden ve inşaat sürecinde bulunan projemizin 11 dairesi Manisalılar için satışı başlamıştır. Daha önceki projelerimizde de Ofishome ile çalışmıştık ve kalitesinden çok memnun kalmıştık. Bu projemizde de Ofishome ile çalışarak vizyonumuzu hem Saruhanlı'daki hem de Manisa'daki vatandaşlarımıza göstereceğiz." açıklamasında bulundu. “VİZYONER BİR PROJE HAYAT BULUYOR” Feti Gezi İnşaat ile yapılan anlaşmanın iki taraf adına da hayırlı olmasını temenni eden Ofishome mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya, Ofishome fabrika müdürü Özkan Batgi, "Saruhanlı'da çok güzel ve vizyoner bir proje hayat buluyor. Tüm vatandaşlarımızın bu projeyi görmesini ve yakından incelemesini tavsiye ediyoruz. Ofishome ve Feti Gezi İnşaat, hemşehrilerimizin daha konforlu ve kaliteli hayat sürebilmeleri için anlaşmaya vardı." dedi. Musa Akar
Manisa'nın önde gelen inşaat firmalarından Feti Gezi İnşaat, Saruhanlı'daki Cengiz Topel Caddesi’nde bulunan 3+1, 2+1 ve 1+1 daireler için bir kez daha Ofishome'un kalitesini tercih etti.

“OFİSHOME’UN KALİTESİNDEN MEMNUN KALDIK”

Ofishome imalat fabrikasına yaptığı ziyaret ile 11 dairenin anlaşmasına imza atan Feti Gezi, "Hızla devam eden ve inşaat sürecinde bulunan projemizin 11 dairesi Manisalılar için satışı başlamıştır. Daha önceki projelerimizde de Ofishome ile çalışmıştık ve kalitesinden çok memnun kalmıştık. Bu projemizde de Ofishome ile çalışarak vizyonumuzu hem Saruhanlı'daki hem de Manisa'daki vatandaşlarımıza göstereceğiz." açıklamasında bulundu.

“VİZYONER BİR PROJE HAYAT BULUYOR”

Feti Gezi İnşaat ile yapılan anlaşmanın iki taraf adına da hayırlı olmasını temenni eden Ofishome mağazası Genel Müdürü Batuhan Yumrukaya, Ofishome fabrika müdürü Özkan Batgi, "Saruhanlı'da çok güzel ve vizyoner bir proje hayat buluyor. Tüm vatandaşlarımızın bu projeyi görmesini ve yakından incelemesini tavsiye ediyoruz. Ofishome ve Feti Gezi İnşaat, hemşehrilerimizin daha konforlu ve kaliteli hayat sürebilmeleri için anlaşmaya vardı." dedi. Musa Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.