Galatasaray, milli arada Antalya’da kamp yapacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2024 - 17:10, Güncelleme: 16.03.2024 - 13:31
 

Galatasaray, milli arada Antalya’da kamp yapacak

Galatasaray, milli arada Antalya’da kamp yapacak
Galatasaray milli maçlar dolayısıyla verilecek arada 25-29 Mart tarihlerinde Antalya’da kamp yapacak.Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın saat 16.00’da deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın ardından izne çıkacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra Antalya’ya giderek burada kamp yapacak. Galatasaray’ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray, Trendyol Süper Lig’e verilen arada 25-29 Mart tarihleri arasında Antalya’da Cullinan Belek Hotel’de kamp yapacak" denildi.
Galatasaray, milli arada Antalya’da kamp yapacak
Galatasaray milli maçlar dolayısıyla verilecek arada 25-29 Mart tarihlerinde Antalya’da kamp yapacak.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın saat 16.00’da deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın ardından izne çıkacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra Antalya’ya giderek burada kamp yapacak. Galatasaray’ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray, Trendyol Süper Lig’e verilen arada 25-29 Mart tarihleri arasında Antalya’da Cullinan Belek Hotel’de kamp yapacak" denildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.