GAZİ İLKOKULU’NDA HAYATA GEÇİRİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2017 - 08:46, Güncelleme: 06.03.2017 - 08:46
 

GAZİ İLKOKULU’NDA HAYATA GEÇİRİLDİ

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan ve köklü bir tarihe sahip olan Gazi İlkokulu, ‘Eğlenerek öğreniyoruz’ sloganıyla Gazi Çocuk Üniversitesi projesini hayata geçirdi.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’da ilköğretim çağındaki çocuklara akademik ortam deneyi kazandırmak, bilimsel düşünme becerilerinin temellerini atmak, bilim, sanat ve spor alanlarındaki yeteneklerini ortaya çıkarmak, okul başarılarında yol göstermek ve bütün bunlar yardımıyla özgüven duygularını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Gazi Çocuk Üniversitesi projesi kapsamında eğitimler resmen başladı. Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehzadeler Belediyesi’nin destek verdiği bu projede anasınıfı ve ilkokuldan toplam 160 öğrenci yer alıyor. Öğrencilerin Çocuk Üniversitesi’nde kolay öğrenmeyi, akıl oyunlarını, eğlenceli İngilizce’yi ve etkin düşünme sanatını öğrendikleri bu projede görev alacak öğretmenlere, eğitimler Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın ve Hilal Düdükçü tarafından veriliyor.   VALİ GÜVENÇER ÇOCUKLARLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ  Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ile birlikte Gazi Çocuk Üniversitesini ziyaret ederek, öğrencilerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Okul Müdür Abdülkadir Topçu ve proje koordinatörleri Gülçin Sayracı ile Şerif Karagöz’den bilgi alan Vali Güvençer,  okulun ilkokul olmasına rağmen bir üniversite olduğunu kaydetti. Böyle güzel bir projenin il genelindeki okullara yayılması gerektiğini belirten Vali Güvençer, emeği geçen bütün yöneticilere teşekkür etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve çocukların bu tür projeler sayesinde kendilerini geliştirdiğini ifade eden Güvençer, “Onların bu potansiyellerini bugünümüz ve geleceğimize aktarabildiğimiz sürece hepimizi daha güzel günler bekliyor. Aksi halde sorunlarla, zorluklarla çarpışıyor olacağız. Büyükler olarak bizim görevimiz çocukları en güzel şekilde geleceğe hazırlamaktır. İnşallah Manisa’da ilk tohumu atılan bu proje başarılı olacak ve yaygınlaşacak.” dedi.   PROJE 160 ÖĞRENCİYLE BAŞLADI  Gazi Çocuk Üniversitesini 160 öğrenciyle başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, gelecek yıllarda hem Şehzadeler’e hem de Manisa geneline yaymayı düşündüklerini kaydetti. Çorumluoğlu, “Çocuklarımızın daha kolay İngilizce öğrenmesi için, çocuk oyunlarını daha öğrenebilmeleri için öğretmenlerimiz büyük bir fedakarlık göstererek kendilerini yetiştirdiler” diye konuştu.     
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bulunan ve köklü bir tarihe sahip olan Gazi İlkokulu, ‘Eğlenerek öğreniyoruz’ sloganıyla Gazi Çocuk Üniversitesi projesini hayata geçirdi.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’da ilköğretim çağındaki çocuklara akademik ortam deneyi kazandırmak, bilimsel düşünme becerilerinin temellerini atmak, bilim, sanat ve spor alanlarındaki yeteneklerini ortaya çıkarmak, okul başarılarında yol göstermek ve bütün bunlar yardımıyla özgüven duygularını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen Gazi Çocuk Üniversitesi projesi kapsamında eğitimler resmen başladı. Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehzadeler Belediyesi’nin destek verdiği bu projede anasınıfı ve ilkokuldan toplam 160 öğrenci yer alıyor. Öğrencilerin Çocuk Üniversitesi’nde kolay öğrenmeyi, akıl oyunlarını, eğlenceli İngilizce’yi ve etkin düşünme sanatını öğrendikleri bu projede görev alacak öğretmenlere, eğitimler Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın ve Hilal Düdükçü tarafından veriliyor.


 
VALİ GÜVENÇER ÇOCUKLARLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
 Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ile birlikte Gazi Çocuk Üniversitesini ziyaret ederek, öğrencilerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Okul Müdür Abdülkadir Topçu ve proje koordinatörleri Gülçin Sayracı ile Şerif Karagöz’den bilgi alan Vali Güvençer,  okulun ilkokul olmasına rağmen bir üniversite olduğunu kaydetti. Böyle güzel bir projenin il genelindeki okullara yayılması gerektiğini belirten Vali Güvençer, emeği geçen bütün yöneticilere teşekkür etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve çocukların bu tür projeler sayesinde kendilerini geliştirdiğini ifade eden Güvençer, “Onların bu potansiyellerini bugünümüz ve geleceğimize aktarabildiğimiz sürece hepimizi daha güzel günler bekliyor. Aksi halde sorunlarla, zorluklarla çarpışıyor olacağız. Büyükler olarak bizim görevimiz çocukları en güzel şekilde geleceğe hazırlamaktır. İnşallah Manisa’da ilk tohumu atılan bu proje başarılı olacak ve yaygınlaşacak.” dedi.
 


PROJE 160 ÖĞRENCİYLE BAŞLADI
 Gazi Çocuk Üniversitesini 160 öğrenciyle başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise, gelecek yıllarda hem Şehzadeler’e hem de Manisa geneline yaymayı düşündüklerini kaydetti. Çorumluoğlu, “Çocuklarımızın daha kolay İngilizce öğrenmesi için, çocuk oyunlarını daha öğrenebilmeleri için öğretmenlerimiz büyük bir fedakarlık göstererek kendilerini yetiştirdiler” diye konuştu. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.