GELECEK PARTİSİ GRUP BAŞKANI SELÇUK ÖZDAĞ'DAN YENİ BAŞKANLARA ZİYARET

SİYASET 11.05.2024 - 12:30, Güncelleme: 11.05.2024 - 12:30
 

GELECEK PARTİSİ GRUP BAŞKANI SELÇUK ÖZDAĞ'DAN YENİ BAŞKANLARA ZİYARET

Üç dönem Manisa ve şu anda Gelecek Partisi Muğla Milletvekili olan Selçuk Özdağ Gelecek partisi ve Saadet Partisi il başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleriyle birlikte bir heyet ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti. Belediyenin sorunları ve hedefleri hakkında kısaca bilgi veren Başkan Balaban, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ ve ekibine teşekkür etti. Şehri tüm halkımızla birlikte yöneteceklerinin altını çizen Balaban, herkesin öneri ve eleştirilerine açık olduklarını, Manisa için doğru işler yapmaya kararlı olduklarını ifade etti. "YETER Kİ MANİSA'MIZ ADINA KALICI VE İZ BIRAKAN DEĞERLİ HİZMETLER ÜRETELİM"  Gelecek Partisi Muğla milletvekili Özdağ; “Sayın Balaban Yunusemre'yi çok güzel yönetecektir. Manisamızın sevilen ve saygı duyulan bir simasıdır. Her evin mutlaka bir tanıyanı vardır Semih başkanımızı. Çünkü öncelikle o bir eğitimcidir, ve çok gençlerimizin geleceğini inşaa etmesine katkısı olan değerli bir öğretmendir. Bize gösterdikleri Misafirperverlik için partimiz ve grubumuz adına teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımızla doğru yapılan her işlerinde yanlarında olacağımızı, öneri ve olumlu sonuçlara vesile olacağına inandığımız eleştirilerimizi de dostluk ve Manisa'ya hizmet adına kendileriyle paylaşacağımızı ifade ettik. Sağolsunlar her türlü öneri ve eleştiriye açık olduklarını, "Yeter ki Manisa'mız adına kalıcı ve iz bırakan değerli hizmetler üretelim"  dusturuyla hareket edeceklerini söyleyerek bizlere gelecekle ilgili umut verdiler.” Dedi. Grup Başkanı Özdağ; “Manisa'nın ticaretin ve endüstrinin merkezi olduğunu, bu kapsamda her zaman sanayicinin ve iş insanlarının da Belediye başkanlarımızla koordinasyonun belediye hizmetlerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacağını da düşünüyoruz. Geçmişin devasa sorunlarının çözümü de ancak; siyasi, sivil, iş dünyası, kadınlarımız, esnafımız kobilerimizin sorumlulukta ve hizmette paydaşlık kültürünü tabana yaymakla mümkündür. Bana ve yönetim heyetime misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi. Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Haber Merkezi
Üç dönem Manisa ve şu anda Gelecek Partisi Muğla Milletvekili olan Selçuk Özdağ Gelecek partisi ve Saadet Partisi il başkanları, ilçe başkanları ve yönetimleriyle birlikte bir heyet ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti. Belediyenin sorunları ve hedefleri hakkında kısaca bilgi veren Başkan Balaban, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ ve ekibine teşekkür etti. Şehri tüm halkımızla birlikte yöneteceklerinin altını çizen Balaban, herkesin öneri ve eleştirilerine açık olduklarını, Manisa için doğru işler yapmaya kararlı olduklarını ifade etti.

"YETER Kİ MANİSA'MIZ ADINA KALICI VE İZ BIRAKAN DEĞERLİ HİZMETLER ÜRETELİM" 

Gelecek Partisi Muğla milletvekili Özdağ; “Sayın Balaban Yunusemre'yi çok güzel yönetecektir. Manisamızın sevilen ve saygı duyulan bir simasıdır. Her evin mutlaka bir tanıyanı vardır Semih başkanımızı. Çünkü öncelikle o bir eğitimcidir, ve çok gençlerimizin geleceğini inşaa etmesine katkısı olan değerli bir öğretmendir.

Bize gösterdikleri Misafirperverlik için partimiz ve grubumuz adına teşekkür ediyorum.

Teşkilatlarımızla doğru yapılan her işlerinde yanlarında olacağımızı, öneri ve olumlu sonuçlara vesile olacağına inandığımız eleştirilerimizi de dostluk ve Manisa'ya hizmet adına kendileriyle paylaşacağımızı ifade ettik. Sağolsunlar her türlü öneri ve eleştiriye açık olduklarını, "Yeter ki Manisa'mız adına kalıcı ve iz bırakan değerli hizmetler üretelim"  dusturuyla hareket edeceklerini söyleyerek bizlere gelecekle ilgili umut verdiler.” Dedi.

Grup Başkanı Özdağ; “Manisa'nın ticaretin ve endüstrinin merkezi olduğunu, bu kapsamda her zaman sanayicinin ve iş insanlarının da Belediye başkanlarımızla koordinasyonun belediye hizmetlerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacağını da düşünüyoruz. Geçmişin devasa sorunlarının çözümü de ancak; siyasi, sivil, iş dünyası, kadınlarımız, esnafımız kobilerimizin sorumlulukta ve hizmette paydaşlık kültürünü tabana yaymakla mümkündür.

Bana ve yönetim heyetime misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi.

Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.