GELENEK BOZULMADI, TURGUTLU’DAN GELENEKSEL AŞURE HAYRI

MANİSA GÜNDEMİ 08.08.2023 - 12:37, Güncelleme: 08.08.2023 - 12:37
 

GELENEK BOZULMADI, TURGUTLU’DAN GELENEKSEL AŞURE HAYRI

Turgutlu Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure Günü Etkinliğini gerçekleştirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileriyle hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti.
İlçede belediye tarafından geleneksel hale gelen aşure dağıtımı bu yıl da devam etti. Muharrem Ayı vesilesiyle Aşevi ve Hayır Merkezinde hazırlanan aşureler, vatandaşlara ikram edildi.  BU YILKİ AŞURELER MİNİK ŞEFLERDEN Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Günü Etkinliği kapsamında, okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenmeyi ücretsiz vererek Türkiye’de ilke imza atılan Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin öğrencileri hazırladı. Aşure kazanının başına geçen minik şefler aşurenin bereketine bereket katmış oldu. Eski Belediye Binası önünde yapılan Aşure Günü Etkinliğinde Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve Mithat Erden ile birlikte aşureleri bizzat vatandaşlara ikram etti. BAŞKAN AKIN DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI Başkan Çetin Akın, “Aşurelerimiz evlatlarımızın ellerinden. Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin öğrencileri tarafından Aşevi ve Hayır Merkezimizde hazırladığımız aşureleri hemşehrilerimize dağıttık. Rabbim hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. Haber Merkezi  
Turgutlu Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure Günü Etkinliğini gerçekleştirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcılarıyla birlikte Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileriyle hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti.

İlçede belediye tarafından geleneksel hale gelen aşure dağıtımı bu yıl da devam etti. Muharrem Ayı vesilesiyle Aşevi ve Hayır Merkezinde hazırlanan aşureler, vatandaşlara ikram edildi. 

BU YILKİ AŞURELER MİNİK ŞEFLERDEN

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Günü Etkinliği kapsamında, okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenmeyi ücretsiz vererek Türkiye’de ilke imza atılan Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin öğrencileri hazırladı. Aşure kazanının başına geçen minik şefler aşurenin bereketine bereket katmış oldu. Eski Belediye Binası önünde yapılan Aşure Günü Etkinliğinde Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ve Mithat Erden ile birlikte aşureleri bizzat vatandaşlara ikram etti.

BAŞKAN AKIN DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Başkan Çetin Akın, “Aşurelerimiz evlatlarımızın ellerinden. Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin öğrencileri tarafından Aşevi ve Hayır Merkezimizde hazırladığımız aşureleri hemşehrilerimize dağıttık. Rabbim hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.