'GÖLGE ' ŞEHZADELER'İ MEST ETTİ

KÜLTÜR SANAT 30.07.2023 - 15:24, Güncelleme: 30.07.2023 - 15:30
 

'GÖLGE ' ŞEHZADELER'İ MEST ETTİ

Şehzadeler Belediyesi'nin Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte “Gölge” adıyla da bilinen radyo programcısı, sanatçı Talha Bora Öge Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Çok değerli sanatçımıza ve saz arkadaşlarına Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Şehzadeler Belediyesi, yaz boyunca hayata geçirdiği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında radyo programcısı sanatçı Talha Bora Öge ve orkestrasını Manisalılarla vatandaşlarla buluşturdu. Ağlayan Kaya Amfi Tiyatroda sahne alan sanatçı şiirleri, türküleri ve sohbetiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. MANİSALILARDAN YOĞUN İLGİ Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de dinleyenler arasında yerini aldı. Manisa'ya Şehzadelere daha önce birkaç kez geldiğini ve Şehzadelerde olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden sanatçı Talha Bora Öge, kendilerini Manisalılarla bir kez daha buluşturan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti. “GÖNLÜMÜZE RUHUMUZA DOKUNUYOR” Sanatçı sevilen türküler ve şiirlerini dinleyicileri ile birlikte seslendirirken yüreklere dokunan ezgileriyle keyifli bir akşam yaşattı. Talha Bora Öge ve orkestrasını Şehzadelerde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadelerin bu akşam bir başka güzel olduğunu ifade ederek şöyle konuştu; "Çok değerli bir sanatçımız ve orkestrası var bugün konuğumuz. Talha Bora Öge namı diğer Gölge diye yazılır ama adam diye okunur. Biz böyle biliyoruz, yıllardır böyle dinliyoruz, Gönlümüze ruhumuza dokunuyor. Ağzına sağlık. Bir proje yaptık. Dedik ki yazın Manisa'da bir kısım insanlar yazlıklara gider bir kısım da ovaya bağ bahçeye. Kalan az bir kısım da yazın ne yapacağını bilmez. Yaz boyunca bu gördüğünüz alanda Cuma ve Cumartesi akşamları minderini al gel diyoruz. Bazı akşamlar sinema gösterimleri oluyor, bazı akşamlar mehteran konseri, yerel sanatçılarımızın konserleri. Bugün de siz konuğumuzsunuz. Çok değerli sanatçımıza ve saz arkadaşlarına Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum. Ayaklarına sağlık."  Başkan Çelik konuşmasının ardından Talha Bora Öge 'ye çiçek ve şifalı Mesir Macunu takdim ederek performansı için teşekkür etti. Hüseyin Güntaç Fömlü
Şehzadeler Belediyesi'nin Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da Yaz Konserleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte “Gölge” adıyla da bilinen radyo programcısı, sanatçı Talha Bora Öge Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Çok değerli sanatçımıza ve saz arkadaşlarına Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Şehzadeler Belediyesi, yaz boyunca hayata geçirdiği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında radyo programcısı sanatçı Talha Bora Öge ve orkestrasını Manisalılarla vatandaşlarla buluşturdu. Ağlayan Kaya Amfi Tiyatroda sahne alan sanatçı şiirleri, türküleri ve sohbetiyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

MANİSALILARDAN YOĞUN İLGİ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de dinleyenler arasında yerini aldı. Manisa'ya Şehzadelere daha önce birkaç kez geldiğini ve Şehzadelerde olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden sanatçı Talha Bora Öge, kendilerini Manisalılarla bir kez daha buluşturan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür etti.

“GÖNLÜMÜZE RUHUMUZA DOKUNUYOR”

Sanatçı sevilen türküler ve şiirlerini dinleyicileri ile birlikte seslendirirken yüreklere dokunan ezgileriyle keyifli bir akşam yaşattı. Talha Bora Öge ve orkestrasını Şehzadelerde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadelerin bu akşam bir başka güzel olduğunu ifade ederek şöyle konuştu; "Çok değerli bir sanatçımız ve orkestrası var bugün konuğumuz. Talha Bora Öge namı diğer Gölge diye yazılır ama adam diye okunur. Biz böyle biliyoruz, yıllardır böyle dinliyoruz, Gönlümüze ruhumuza dokunuyor. Ağzına sağlık. Bir proje yaptık. Dedik ki yazın Manisa'da bir kısım insanlar yazlıklara gider bir kısım da ovaya bağ bahçeye. Kalan az bir kısım da yazın ne yapacağını bilmez. Yaz boyunca bu gördüğünüz alanda Cuma ve Cumartesi akşamları minderini al gel diyoruz. Bazı akşamlar sinema gösterimleri oluyor, bazı akşamlar mehteran konseri, yerel sanatçılarımızın konserleri. Bugün de siz konuğumuzsunuz. Çok değerli sanatçımıza ve saz arkadaşlarına Şehzadelerimize hoş geldiniz diyorum. Ayaklarına sağlık."  Başkan Çelik konuşmasının ardından Talha Bora Öge 'ye çiçek ve şifalı Mesir Macunu takdim ederek performansı için teşekkür etti. Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.