GÖRKEM KÜÇÜK SARUHANLI FK’DA

SPOR 25.08.2023 - 14:20, Güncelleme: 25.08.2023 - 14:20
 

GÖRKEM KÜÇÜK SARUHANLI FK’DA

Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yeni sezon öncesi bir transfer daha yaptı. Saruhanlı temsilcisi tecrübeli orta saha oyuncusu Görkem Küçük'ü kadrosuna kattı.
Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü son olarak 1965 Nurlupınarspor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Görkem Küçük ile sözleşme imzaladı.  “HOŞ GELDİN GÖRKEM KÜÇÜK” Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Görkem Küçük Saruhanlı FK'da Görkem Küçük 2023-2024 sezonunda takımımızda yer alacak. Hoş geldin Görkem Küçük, başarılar dileriz." ifadesine yer verildi. “ÖNEMLİ BAŞARILAR YAKALAMAK İSTİYORUM” Düzenlenen imza törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, teknik direktör Mutlu Çamlıyer ve yardımcı antrenör Recep Türen de katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Görkem Küçük, "Burada olduğum için çok mutluyum. Hedefleri ve projeleri Saruhanlı FK'yı tercih etmemdeki en büyük etken oldu. Bu güzel kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımla burada önemli başarılar yakalamak istiyorum. Çok çalışarak sezon sonunda camiamızı ve taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu. “TECRÜBELİ VE BAŞARILI BİR İSİM” Görkem Küçük'ün ligi bilen tecrübeli bir isim olduğunu vurgulayan antrenör Mutlu Çamlıyer, "Görkem Küçük’ü kadromuza kattığımız için mutluyuz. Tecrübeli ve başarılı bir isim. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Tecrübesiyle takımımıza büyük güç katacaktır. Kendisine Saruhanlı FK formasıyla başarılar diliyorum. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ 
Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar yeni sezon öncesi bir transfer daha yaptı. Saruhanlı temsilcisi tecrübeli orta saha oyuncusu Görkem Küçük'ü kadrosuna kattı.

Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü son olarak 1965 Nurlupınarspor forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Görkem Küçük ile sözleşme imzaladı. 

“HOŞ GELDİN GÖRKEM KÜÇÜK”

Saruhanlı Belediyespor Futbol Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Görkem Küçük Saruhanlı FK'da Görkem Küçük 2023-2024 sezonunda takımımızda yer alacak. Hoş geldin Görkem Küçük, başarılar dileriz." ifadesine yer verildi.

“ÖNEMLİ BAŞARILAR YAKALAMAK İSTİYORUM”

Düzenlenen imza törenine Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, teknik direktör Mutlu Çamlıyer ve yardımcı antrenör Recep Türen de katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Görkem Küçük, "Burada olduğum için çok mutluyum. Hedefleri ve projeleri Saruhanlı FK'yı tercih etmemdeki en büyük etken oldu. Bu güzel kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımımla burada önemli başarılar yakalamak istiyorum. Çok çalışarak sezon sonunda camiamızı ve taraftarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum" açıklamasında bulundu.

“TECRÜBELİ VE BAŞARILI BİR İSİM”

Görkem Küçük'ün ligi bilen tecrübeli bir isim olduğunu vurgulayan antrenör Mutlu Çamlıyer, "Görkem Küçük’ü kadromuza kattığımız için mutluyuz. Tecrübeli ve başarılı bir isim. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. Tecrübesiyle takımımıza büyük güç katacaktır. Kendisine Saruhanlı FK formasıyla başarılar diliyorum. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.