HANIMIN ÇİFTLİĞİ LALE KULE’DE AÇILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2017 - 10:05, Güncelleme: 14.04.2017 - 10:05
 

HANIMIN ÇİFTLİĞİ LALE KULE’DE AÇILDI

Manisa’da şarküteri ve sabah kahvaltısı sektöründe hizmet verecek olan Hanımın Çiftliği, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Hanımın Çiftliği Lale kule’de meraklılarını bekliyor.
Mustafa ATADİL-Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde hayata geçirilen Lale Kule projesi, şarküteri ve kahvaltı sektöründe hizmet verecek olan yeni bir markaya daha ev sahipliği yapmaya başladı. Lale Kule Konutları zemininde, Hanımın Çiftliği isimli Şarküteri ve kahvaltı salonunun açılış törenine,Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala ve çok sayıda davetli katıldı. BAŞKANLAR HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ Açılış öncesi Manisa’ya Lale Kule Konutları gibi önemli bir proje kazandırdığını ve Hanımın Çiftliği adlı işyerinin bu konutlarda yer aldığını ifade eden Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala, açılışı gerçekleştirilen iş yerinin Manisa’ya ve Manisa halkına hayırlı olmasını diledi. HEM ŞARKÜTERİ HEM KAHVALTI SALONU Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, hem şarküteri hem de kahvaltı salonu olarak hizmetverecek olan  işletmeninYunusemre İlçesi’nde  olmasından duyduğu memnuniyeti anlattı. Yunusemreilçesinde  açılan bu tip iş yerlerinin modern şehirciliğe katkı sağladığını söyleyen Dr. Mehmet Çerçi, Hanımın Çiftliği’nin Manisa’ya ve Yunusemre ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.  Açılış törenine eşi ile birlikte katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise mekan sahibi girişimci işletmecilere, başarı ve bol kazançlar diledi.  Hanımın Çiftliği; edilen duaların ve kesilen kurdelenin ardından Manisalıların hizmetine açıldı.        
Manisa’da şarküteri ve sabah kahvaltısı sektöründe hizmet verecek olan Hanımın Çiftliği, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Hanımın Çiftliği Lale kule’de meraklılarını bekliyor.
Mustafa ATADİL-Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde hayata geçirilen Lale Kule projesi, şarküteri ve kahvaltı sektöründe hizmet verecek olan yeni bir markaya daha ev sahipliği yapmaya başladı. Lale Kule Konutları zemininde, Hanımın Çiftliği isimli Şarküteri ve kahvaltı salonunun açılış törenine,Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKANLAR HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Açılış öncesi Manisa’ya Lale Kule Konutları gibi önemli bir proje kazandırdığını ve Hanımın Çiftliği adlı işyerinin bu konutlarda yer aldığını ifade eden Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala, açılışı gerçekleştirilen iş yerinin Manisa’ya ve Manisa halkına hayırlı olmasını diledi.





HEM ŞARKÜTERİ HEM KAHVALTI SALONU
Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, hem şarküteri hem de kahvaltı salonu olarak hizmetverecek olan  işletmeninYunusemre İlçesi’nde  olmasından duyduğu memnuniyeti anlattı. Yunusemreilçesinde  açılan bu tip iş yerlerinin modern şehirciliğe katkı sağladığını söyleyen Dr. Mehmet Çerçi, Hanımın Çiftliği’nin Manisa’ya ve Yunusemre ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.  Açılış törenine eşi ile birlikte katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise mekan sahibi girişimci işletmecilere, başarı ve bol kazançlar diledi.  Hanımın Çiftliği; edilen duaların ve kesilen kurdelenin ardından Manisalıların hizmetine açıldı.


 


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.