Hasan Türek Anadolu Lisesi’nden müzik ve şiir dinletisi

EĞİTİM 09.06.2023 - 15:36, Güncelleme: 09.06.2023 - 15:36
 

Hasan Türek Anadolu Lisesi’nden müzik ve şiir dinletisi

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda öğrenci ve öğretmenler sahnede müzik şöleni yaşattı. Tarihi Bedesten de gerçekleştirilen müzik ve şiir dinletisi salondakiler tarafından büyük beğeni topladı.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yılsonu etkinliği ile ilgili yaptığı konuşmada öğrencilerin etkinliğe yıl boyu hazırlandığını ve ortaya çok güzel bir dinleti çıktığını söyledi. OKUL MÜDÜRÜ BOZOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Bedesten’de gerçekleşen programa Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, okul müdürleri, öğretmen, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı konuşmada okulun akademik başarısı yanı sıra sosyal faaliyetlerde de başarılı olduğunu söyledi. Manisa  Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, “Hasan Türek Anadolu Lisesi yılsonu sosyal faaliyetlerinden bir tanesi olan şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Şiir ve müziklerimiz ile öğrencilerimiz misafirlerimizin karşısına çıktılar. Türk Dili Edebiyatı  öğretmenlerimiz Fatma Vural, Fatma Yoğurtçuoğlu öğrencilerimizi yıl boyunca  hazırladı ve çok güzel bir sunum oldu. Ayrıca müzik kulübümüz okulumuzun müzik öğretmenleri Gül İmren ve Fatma Gün Altay eşliğinde öğrencilerimiz çok güzel parçalar söyledi. Velilerimiz çocuklarını sadece akademik değil diğer yönlerini de görmenin mutluluğunu hep beraber  yaşadık. Velilerimiz çocuklarımızın kendi alanlarında en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Programda emeği geçen öğretmenlerime öğrencilerime teşekkür ederim” dedi. BELGİN KOÇAK
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda öğrenci ve öğretmenler sahnede müzik şöleni yaşattı. Tarihi Bedesten de gerçekleştirilen müzik ve şiir dinletisi salondakiler tarafından büyük beğeni topladı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yılsonu etkinliği ile ilgili yaptığı konuşmada öğrencilerin etkinliğe yıl boyu hazırlandığını ve ortaya çok güzel bir dinleti çıktığını söyledi.

OKUL MÜDÜRÜ BOZOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Şehzadeler ilçesinde bulunan tarihi Bedesten’de gerçekleşen programa Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, okul müdürleri, öğretmen, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu yaptığı konuşmada okulun akademik başarısı yanı sıra sosyal faaliyetlerde de başarılı olduğunu söyledi. Manisa  Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, “Hasan Türek Anadolu Lisesi yılsonu sosyal faaliyetlerinden bir tanesi olan şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirdi. Şiir ve müziklerimiz ile öğrencilerimiz misafirlerimizin karşısına çıktılar. Türk Dili Edebiyatı  öğretmenlerimiz Fatma Vural, Fatma Yoğurtçuoğlu öğrencilerimizi yıl boyunca  hazırladı ve çok güzel bir sunum oldu. Ayrıca müzik kulübümüz okulumuzun müzik öğretmenleri Gül İmren ve Fatma Gün Altay eşliğinde öğrencilerimiz çok güzel parçalar söyledi. Velilerimiz çocuklarını sadece akademik değil diğer yönlerini de görmenin mutluluğunu hep beraber  yaşadık. Velilerimiz çocuklarımızın kendi alanlarında en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Programda emeği geçen öğretmenlerime öğrencilerime teşekkür ederim” dedi. BELGİN KOÇAK

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.