Hatay’da kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2024 - 14:27, Güncelleme: 02.06.2024 - 12:27
 

Hatay’da kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı

Hatay’da kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kasten öldürmeden 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs adli mercilerce tutuklandı.Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede Dörtyol ilçesinde cezaevi firarisi olan ve kasten öldürme suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H. polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hatay’da kasten öldürme suçundan aranan şahıs yakalandı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kasten öldürmeden 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs adli mercilerce tutuklandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede Dörtyol ilçesinde cezaevi firarisi olan ve kasten öldürme suçundan 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.H. polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.