Her yıl göç eden leylek bu yıl göç etmedi

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2024 - 18:15, Güncelleme: 23.02.2024 - 16:19
 

Her yıl göç eden leylek bu yıl göç etmedi

Her yıl göç eden leylek bu yıl göç etmedi
Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde elektrik direğine yuva yapan leylek bu yıl göç etmedi.Köyün girişinde bulunan elektrik direği üzerine yuvasını yapan leylek, havaların soğumasıyla sıcak memleketlere bu sene göç etmedi. Karın başkenti olarak bilinen Bitlis’te kış aylarına ve kar örtüsüne rağmen kenti terk etmeyen leylek herkesi hayretler içerisinde bıraktı.Leyleğin yıllardan beri aynı yerde yuvası olduğunu belirten köy sakinleri, “Her yıl havaların soğumasıyla göç eden leylek bu yıl kaldı” dediler.
Her yıl göç eden leylek bu yıl göç etmedi
Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde elektrik direğine yuva yapan leylek bu yıl göç etmedi.
Köyün girişinde bulunan elektrik direği üzerine yuvasını yapan leylek, havaların soğumasıyla sıcak memleketlere bu sene göç etmedi. Karın başkenti olarak bilinen Bitlis’te kış aylarına ve kar örtüsüne rağmen kenti terk etmeyen leylek herkesi hayretler içerisinde bıraktı.
Leyleğin yıllardan beri aynı yerde yuvası olduğunu belirten köy sakinleri, “Her yıl havaların soğumasıyla göç eden leylek bu yıl kaldı” dediler.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.