İBRAHİM GÖKÇEN BULVARI’NDA YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 14:22, Güncelleme: 20.12.2022 - 14:22
 

İBRAHİM GÖKÇEN BULVARI’NDA YOĞUN ASFALT ÇALIŞMASI

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde başlattığı asfalt çalışmaları kapsamında tek şeritteki düzenlemelerini tamamladı. Tek şeritteki asfalt işlerini aynı gün içerisinde bitiren Büyükşehir Belediyesi vatandaşların takdirini topladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve şube müdürü Serdinç Bulut ile birlikte Şehzadeler ilçesi İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüşen Öztozlu, 5 günlük süre içerisinde İbrahim Gökçen Bulvarı üzerindeki asfalt işlerinin biteceğini söyledi.   “MESAİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORUZ” Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, bulvar üzerinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Kuruçay, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü Avni Gemicioğlu Caddesinde yaptığımız incelemeler sırasında İbrahim Gökçen Bulvarı’nda da çalışmalara başlayacağımızı ifade etmiştik. Pazar günü trafiğin diğer günlere göre daha az olması sebebiyle kazıma işlemine başladık. Üstyapısında bozulma olan asfaltın tamamında kazıma işlemini bitirdik. Bugün de asfalt çalışmasına başladık. Bu akşam çalışmalarımız devam edecek. Bu asfaltın çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeden bitireceğiz. Ertesi gün diğer şeridin kazıma işlerini gerçekleştireceğiz. En kısa sürede oranın da asfaltlamasını yaparak hafta sonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” diye konuştu. VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MUTLU İbrahim Gökçen Bulvarı üzerindeki çalışma vatandaşları mutlu etti. Çalışma hakkında görüşlerini belirten Mustafa Mermerli, “Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık, Allah razı olsun”. dedi. Hüseyin Dilek, “Allah razı olsun çok kısa sürede çalışmalar yapıldı, güzel oldu”. Musa Akbulut, “Kısa sürede güzel bir çalışma yapıldı. Belediyemiz çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde başlattığı asfalt çalışmaları kapsamında tek şeritteki düzenlemelerini tamamladı. Tek şeritteki asfalt işlerini aynı gün içerisinde bitiren Büyükşehir Belediyesi vatandaşların takdirini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve şube müdürü Serdinç Bulut ile birlikte Şehzadeler ilçesi İbrahim Gökçen Bulvarı üzerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüşen Öztozlu, 5 günlük süre içerisinde İbrahim Gökçen Bulvarı üzerindeki asfalt işlerinin biteceğini söyledi.  

“MESAİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYORUZ”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, bulvar üzerinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Kuruçay, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü Avni Gemicioğlu Caddesinde yaptığımız incelemeler sırasında İbrahim Gökçen Bulvarı’nda da çalışmalara başlayacağımızı ifade etmiştik. Pazar günü trafiğin diğer günlere göre daha az olması sebebiyle kazıma işlemine başladık. Üstyapısında bozulma olan asfaltın tamamında kazıma işlemini bitirdik. Bugün de asfalt çalışmasına başladık. Bu akşam çalışmalarımız devam edecek. Bu asfaltın çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeden bitireceğiz. Ertesi gün diğer şeridin kazıma işlerini gerçekleştireceğiz. En kısa sürede oranın da asfaltlamasını yaparak hafta sonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MUTLU

İbrahim Gökçen Bulvarı üzerindeki çalışma vatandaşları mutlu etti. Çalışma hakkında görüşlerini belirten Mustafa Mermerli, “Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık, Allah razı olsun”. dedi. Hüseyin Dilek, “Allah razı olsun çok kısa sürede çalışmalar yapıldı, güzel oldu”.

Musa Akbulut, “Kısa sürede güzel bir çalışma yapıldı. Belediyemiz çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.