İÇME SUYU TERFİ HATTI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

MANİSA GÜNDEMİ 20.12.2023 - 14:29, Güncelleme: 20.12.2023 - 14:29
 

İÇME SUYU TERFİ HATTI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde yeni açılan sondaja 350 metrelik içme suyu terfi hattı çalışması yaptı. Çalışma ile vatandaşa ulaşan suyun kesintisiz ve verimli olması sağlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde yeni açılan sondaja 350 metrelik terfi hattı çalışması gerçekleştirdi. BAŞKAN ERGÜN VE MASKİ’YE TEŞEKKÜR Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Saruhanlı Şube Müdürü Serdar Özgedik ve mahalle muhtarı Hüseyin Özsavran yapılan hat döşeme işlerini yerinde takip etti. Çalışmanın tamamlanması ile bölgeye daha verimli, kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu sağlandı. Muhtar çalışmanın mahalle için önemli olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Haber Merkezi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde yeni açılan sondaja 350 metrelik içme suyu terfi hattı çalışması yaptı. Çalışma ile vatandaşa ulaşan suyun kesintisiz ve verimli olması sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Develi Mahallesi’nde yeni açılan sondaja 350 metrelik terfi hattı çalışması gerçekleştirdi.

BAŞKAN ERGÜN VE MASKİ’YE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Saruhanlı Şube Müdürü Serdar Özgedik ve mahalle muhtarı Hüseyin Özsavran yapılan hat döşeme işlerini yerinde takip etti. Çalışmanın tamamlanması ile bölgeye daha verimli, kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu sağlandı. Muhtar çalışmanın mahalle için önemli olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.