İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'A SEVGİ SELİ

YEREL 10.05.2024 - 13:05, Güncelleme: 10.05.2024 - 17:11
 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ'A SEVGİ SELİ

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Şehzadeler ilçesine bağlı olan Kocatepe mahallesini ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Aktaş'ın ziyaret programına mahalle muhtarı Yılmaz Acar da eşlik etti.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kocatepe Mahllesi Muhtarı Yılmaz Acar ile birlikte Kocatepe mahallesi vatandaşlarını ziyaret etti.  İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ HALKLA İÇİÇE Fahri Aktaş ziyareti sırasında mahalle bakkalı ve mahallese bulunan esnaflar ile konuştu. Mahalle bakkalının yanında oturan yaşlı mahalle sakini ile sohbet eden Aktaş, ziyareti sırasında mahallede bulunan Necatibey İlkokulu ve Selehaddin Eyyubi İmamhatip Ortaokulu'nu da ziyaret etti.  AKTAŞ'A YOĞUN İLGİ Fahri Aktaş'a okul ziyaretleri sırasında öğrencilerden yoğun ilgi vardı. Bütün öğrenciler ile konuşan Fahri Aktaş aynı zamanda öğrenciler ile yakınen ilgilendi. Belgin Koçak     
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Şehzadeler ilçesine bağlı olan Kocatepe mahallesini ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Aktaş'ın ziyaret programına mahalle muhtarı Yılmaz Acar da eşlik etti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kocatepe Mahllesi Muhtarı Yılmaz Acar ile birlikte Kocatepe mahallesi vatandaşlarını ziyaret etti. 

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ HALKLA İÇİÇE

Fahri Aktaş ziyareti sırasında mahalle bakkalı ve mahallese bulunan esnaflar ile konuştu. Mahalle bakkalının yanında oturan yaşlı mahalle sakini ile sohbet eden Aktaş, ziyareti sırasında mahallede bulunan Necatibey İlkokulu ve Selehaddin Eyyubi İmamhatip Ortaokulu'nu da ziyaret etti. 

AKTAŞ'A YOĞUN İLGİ

Fahri Aktaş'a okul ziyaretleri sırasında öğrencilerden yoğun ilgi vardı. Bütün öğrenciler ile konuşan Fahri Aktaş aynı zamanda öğrenciler ile yakınen ilgilendi. Belgin Koçak 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.