İL VE İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ BİR OLUP ÜRETİCİYE DESTEK VERDİ

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA 06.03.2024 - 12:08, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:08
 

İL VE İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ BİR OLUP ÜRETİCİYE DESTEK VERDİ

Manisa'nın Selendi ilçesinde nohut üretiminin geliştirilmesi amacıyla çiftçilere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Selendi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından nohut tohumu dağıtıldı.
Manisa'nın Selendi ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Nohut Üretimini Geliştirme Projesi “TAKEP” kapsamında Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Selendi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından temin edilen yüzde 75 devlet destekli 10 ton nohut tohumu 100 çiftçiye dağıtımı yapıldı. “ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN” Atatürk caddesinde yapılan nohut dağıtımına katılan İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, "Dağıtımını yaptığımız nohut tohumlarının üreticilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, bereketli ve bol kazançlı ürünler diliyor tohumların temininde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. KAYMAKAM OKUMUŞ DA TÖRENE KATILDI Nohut dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İlçe Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ayhan, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. (İHA)
Manisa'nın Selendi ilçesinde nohut üretiminin geliştirilmesi amacıyla çiftçilere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Selendi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından nohut tohumu dağıtıldı.

Manisa'nın Selendi ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Nohut Üretimini Geliştirme Projesi “TAKEP” kapsamında Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Selendi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından temin edilen yüzde 75 devlet destekli 10 ton nohut tohumu 100 çiftçiye dağıtımı yapıldı.

“ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Atatürk caddesinde yapılan nohut dağıtımına katılan İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, "Dağıtımını yaptığımız nohut tohumlarının üreticilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, bereketli ve bol kazançlı ürünler diliyor tohumların temininde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KAYMAKAM OKUMUŞ DA TÖRENE KATILDI

Nohut dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İlçe Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ayhan, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.