İLÇE PROTOKOLÜNDEN ORMAN TEMİZLİĞİ

ÇEVRE 05.05.2024 - 09:47, Güncelleme: 05.05.2024 - 09:47
 

İLÇE PROTOKOLÜNDEN ORMAN TEMİZLİĞİ

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Orman Benim” etkinliğine katıldı.
Kırkağaç’ta “Orman Benim” etkinliği kapsamında Kırkağaç Çam Mesire alanında orman yangınına sebebiyet verebilecek yanıcı maddeler ve çöpler toplandı. AMAÇ YANGINLARI EN AZA İNDİRMEK Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, “Amaç orman yangınlarını en aza indirmek ve yeşil ormanlarımızı bir sonraki kuşaklara daha da artırarak teslim edebilmektir” dendi. YANICI MADDELER VE ÇÖPLER TOPLANDI Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Orman Benim" etkinliği kapsamında ilçe, Kırkağaç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çam mesire alanında, öğrencilerin katılımlarıyla orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ormandaki yanıcı maddeler ve çöpler toplandı. PROTOKOL ETKİNLİĞE KATILDI Etkinliğe Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Komando Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Şakrak, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler katıldı. Musa Akar
Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Orman Benim” etkinliğine katıldı.

Kırkağaç’ta “Orman Benim” etkinliği kapsamında Kırkağaç Çam Mesire alanında orman yangınına sebebiyet verebilecek yanıcı maddeler ve çöpler toplandı.

AMAÇ YANGINLARI EN AZA İNDİRMEK

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, “Amaç orman yangınlarını en aza indirmek ve yeşil ormanlarımızı bir sonraki kuşaklara daha da artırarak teslim edebilmektir” dendi.

YANICI MADDELER VE ÇÖPLER TOPLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Orman Benim" etkinliği kapsamında ilçe,  Kırkağaç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çam mesire alanında, öğrencilerin katılımlarıyla orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ormandaki yanıcı maddeler ve çöpler toplandı.

PROTOKOL ETKİNLİĞE KATILDI

Etkinliğe Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, İlçe Kaymakamı Zafer Oktay, Komando Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Kd. Albay Adem Şakrak, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler katıldı. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.