İLÇEYE PROJE VE HİZMET MESAJLARI

SARUHANLI- SELENDİ- SOMA 03.05.2024 - 12:30, Güncelleme: 03.05.2024 - 12:30
 

İLÇEYE PROJE VE HİZMET MESAJLARI

Yeniden Refah Partisi'nin Manisa'da kazandığı tek ilçe olan Selendi’de Belediye Başkanı Murat Daban, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını Belediye Meclis Toplantı Salonunda ağırladı.
Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi (YRP)’den Selendi Belediye Başkanı seçilen Murat Daban seçimin ardından ilk toplantısını merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile yaptı. "HEPİMİZİN TEK HEDEFİ VAR O DA SELENDİ" Toplantıda, yeni seçilen ve yeniden seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Daban, mahallelerin eksiklerini muhtarlardan dinleyerek, 5 yıllık dönemde yapılacak projeler için hep birlikte gayretle çalışacaklarını söyledi. Hiçbir mahalle ayrımı yapmadan birlikte çalışacaklarını belirten Başkan Daban, "Hepimizin tek hedefi var o da Selendi" dedi. (İHA)
Yeniden Refah Partisi'nin Manisa'da kazandığı tek ilçe olan Selendi’de Belediye Başkanı Murat Daban, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarını Belediye Meclis Toplantı Salonunda ağırladı.

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi (YRP)’den Selendi Belediye Başkanı seçilen Murat Daban seçimin ardından ilk toplantısını merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile yaptı.

"HEPİMİZİN TEK HEDEFİ VAR O DA SELENDİ"

Toplantıda, yeni seçilen ve yeniden seçilen muhtarlara görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Daban, mahallelerin eksiklerini muhtarlardan dinleyerek, 5 yıllık dönemde yapılacak projeler için hep birlikte gayretle çalışacaklarını söyledi. Hiçbir mahalle ayrımı yapmadan birlikte çalışacaklarını belirten Başkan Daban, "Hepimizin tek hedefi var o da Selendi" dedi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.