Bodrum’da çevreyi kirletenler belediye kamerasına yakalandı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2025 - 13:43, Güncelleme: 13.11.2025 - 13:19
 

Bodrum’da çevreyi kirletenler belediye kamerasına yakalandı

Bodrum’da çevreyi kirletenler belediye kamerasına yakalandı
Bodrum Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan kişi ve firmaları tespit ederek cezai işlem uygulamaya devam ediyor.Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelinde çeşitli noktalara kamera sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde çevreyi kirleten kişi ve firmalar kolaylıkla tespit edilebiliyor. Türkbükü Mahallesi’nde bir sitede gerçekleştirilen bahçe temizliği sonrasında atıkların çöp konteynerinin yanına bırakıldığı belirlendi. Durumun Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince fark edilmesi üzerine konu Zabıta Müdürlüğü’ne bildirildi. Zabıta ekipleri ilgili kişileri bölgeye çağırarak tespit tutanağı düzenledi. Konu encümene sevk edildi ve çevreyi kirleten kişilere atıkları kendi elleriyle toplattırıldı.2 bin 78 işlemde 19 milyon 206 bin 791 Türk Lirası cezaTemizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Bodrum’un farklı mahallelerinde kurulan kameralar aracılığıyla gerçekleştirilen denetimler sonucunda, Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2025 yılı içerisinde çevreyi kirlettiği tespit edilen kişi ve firmalar hakkında toplam 2 bin 78 işlem gerçekleştirerek 19 milyon 206 bin 791 Türk Lirası tutarında cezai işlem uyguladı.Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin daha temiz bir Bodrum için denetim ve uygulamaların aralıksız sürdüreceği kaydedildi.
Bodrum’da çevreyi kirletenler belediye kamerasına yakalandı
Bodrum Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan kişi ve firmaları tespit ederek cezai işlem uygulamaya devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelinde çeşitli noktalara kamera sistemi kurdu. Bu sistem sayesinde çevreyi kirleten kişi ve firmalar kolaylıkla tespit edilebiliyor. Türkbükü Mahallesi’nde bir sitede gerçekleştirilen bahçe temizliği sonrasında atıkların çöp konteynerinin yanına bırakıldığı belirlendi. Durumun Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince fark edilmesi üzerine konu Zabıta Müdürlüğü’ne bildirildi. Zabıta ekipleri ilgili kişileri bölgeye çağırarak tespit tutanağı düzenledi. Konu encümene sevk edildi ve çevreyi kirleten kişilere atıkları kendi elleriyle toplattırıldı.

2 bin 78 işlemde 19 milyon 206 bin 791 Türk Lirası ceza
Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Bodrum’un farklı mahallelerinde kurulan kameralar aracılığıyla gerçekleştirilen denetimler sonucunda, Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2025 yılı içerisinde çevreyi kirlettiği tespit edilen kişi ve firmalar hakkında toplam 2 bin 78 işlem gerçekleştirerek 19 milyon 206 bin 791 Türk Lirası tutarında cezai işlem uyguladı.

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin daha temiz bir Bodrum için denetim ve uygulamaların aralıksız sürdüreceği kaydedildi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.