İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2024 - 16:21, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:21
 

İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı

İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı
İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Gölpazarı ve Pazaryeri kaymakamların asaleten atamaları gerçekleştirildi.Resmi Gazete’nin bugün tarihli ’Yürütme Ve İdare Bölümü’ başlıklı kararla Kaymakam, Vali Yardımcısı ve Emniyet Müdürlüğü atamaları yayınlandı. Bu karara göre, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcısı olarak atandı. Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen ile Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman’ın asaleten atamaları gerçekleştirildi.Öte yandan, Bilecik Valiliği Kaymakam Adayı Ömer Faruk Ateş Burdur Tefenni Kaymakamlığına, Bilecik Valiliği Kaymakam Adayı Hakan Başoğlu ise Isparta Senirkent Kaymakamlığına atandı.
İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atandı
İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Gölpazarı ve Pazaryeri kaymakamların asaleten atamaları gerçekleştirildi.
Resmi Gazete’nin bugün tarihli ’Yürütme Ve İdare Bölümü’ başlıklı kararla Kaymakam, Vali Yardımcısı ve Emniyet Müdürlüğü atamaları yayınlandı. Bu karara göre, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, Batman Vali Yardımcısı olarak atandı. Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen ile Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman’ın asaleten atamaları gerçekleştirildi.
Öte yandan, Bilecik Valiliği Kaymakam Adayı Ömer Faruk Ateş Burdur Tefenni Kaymakamlığına, Bilecik Valiliği Kaymakam Adayı Hakan Başoğlu ise Isparta Senirkent Kaymakamlığına atandı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.