İYİ PARTİ MANİSA İL TEŞKİLATI CAFE 236 LOUNGE'DE BİR ARAYA GELDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 14:09, Güncelleme: 14.01.2023 - 14:09
 

İYİ PARTİ MANİSA İL TEŞKİLATI CAFE 236 LOUNGE'DE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti İl Teşkilatı'nın, Cafe 236 Lounge'de birlik ve beraberlik mesajı verdiği kahvaltı organizasyonunda, yarın gerçekleşecek olan seçim kongresi öncesi, seçime hazırlanan il başkan adayları Erhan Dumlu, Tunç Önsoy, Ali Zafer İksir ve mavcut İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın ortak açıklaması; "Yarınki seçim bir yarış değil, birlik ve beraberliğe dair bir şenliktir. Kim kazanırsa kazansın, hep birlikte partimizi 1. parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız" oldu. Kahvaltıda açıklama yapan Başkan Hasan Eryılmaz; "Yarın, Cafe 236 Lounge'den, yani bu mekandan biri başkan olarak seçilecek. Kim seçilirse seçilsin biz, teşkilat olarak o'nu destekleyeceğiz ve yine hep birlikte çalışacağız." dedi.

İYİ Parti İl Teşkilatı'nın, Cafe 236 Lounge'de birlik ve beraberlik mesajı verdiği kahvaltı organizasyonunda, yarın gerçekleşecek olan seçim kongresi öncesi, seçime hazırlanan il başkan adayları Erhan Dumlu, Tunç Önsoy, Ali Zafer İksir ve mavcut İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın ortak açıklaması; "Yarınki seçim bir yarış değil, birlik ve beraberliğe dair bir şenliktir. Kim kazanırsa kazansın, hep birlikte partimizi 1. parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız" oldu.

Kahvaltıda açıklama yapan Başkan Hasan Eryılmaz; "Yarın, Cafe 236 Lounge'den, yani bu mekandan biri başkan olarak seçilecek. Kim seçilirse seçilsin biz, teşkilat olarak o'nu destekleyeceğiz ve yine hep birlikte çalışacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.