İYİ PARTİ MANİSA’DAN ‘SİNAN ATEŞ İÇİN ADALET’ ÇAĞRISI!

SİYASET 29.12.2023 - 17:39, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:42
 

İYİ PARTİ MANİSA’DAN ‘SİNAN ATEŞ İÇİN ADALET’ ÇAĞRISI!

30 Aralık 2022 yılında Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in ölüm yıl dönümü nedeniyle Tarzan heykeli önünde toplanan İYİ Parti Manisa İl Teşkilatı hükümete seslendi. Gerçek failler hala ortaya çıkarılmadığı belirtilen açıklamada, acil olarak olayın aydınlatılması gerektiğini ve adalet istedikleri söylendi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir anma programından önce İl Başkanlığında yaptığı açıklamada saldırının üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala olayın gerçek faillerinin ortaya çıkarılmadığını söyleyerek hükümete seslendi. Tarzan heykeli önünde yapılan lokma hayrı ve kuran tilavetine İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve çok sayıda partili katıldı. “GERÇEK FAİLLER HALA ORTAYA ÇIKARILMADI” Geçen sene 30 Aralıkta gerçekleşen suikastin üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala gerçek faillerin ortaya çıkarılmadığını söyleyen Başkan İksir, “Bugün Eski Ülkü Ocakları Başkanı Şehit Doç.Dr.Sinan Ateş kardeşimizin hain bir pusu sonucu şehit edilmesinin sene-i devriyesi için toplandık. Öncelikle şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun. 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın göbeğinde uğradığı suikastte kaybettiğimiz kardeşimiz Sinan Ateş’in vefatının üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala suikastın gerçek failleri yakalanmış değil” dedi. “BİZLER İNTİKAM DEĞİL, SADECE ADALET İSTİYORUZ” Devlet yetkililerine seslenen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, acil olarak olayın aydınlatılması gerektiğini ve adalet istedikleri söyledi, Başkan İksir, “İvedilikle, devletimiz tarafından sorumluların, katillerin ve varsa ardındaki güçlerin ortaya çıkarılması gerekmektedir. Bizler intikam değil! Sadece Adalet istiyoruz! Geç gelen adalet, adalet değildir! Menfur saldırının üzerinden 365 gün geçmesine rağmen hala acısını ilk gün gibi yüreğimizde hissetmeye devam ediyoruz. İYİ Parti olarak Şehit Doç.Dr.Sinan Ateş suikastinin failleri ortaya çıkarılıp, cezalarını çekene kadar da anlatmaya ve bu olayı unutturmamaya devam edeceğiz.” dedi. “TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN YANINDA İYİ PARTİ VAR” Sinan Ateş suikasti aydınlatılıncaya kadar İYİ Parti olarak konun takipçisi olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İksir, sözlerini şöyle sonlandırdı, “Sinan Ateş’in kıymetli eşi Meclis Danışmanımız Ayşe Ateş ve iki evladına sözümüz var. İYİ Parti olarak bu sözümüzün sonuna kadar arkasında durmaya devam edeceğiz. Türk milliyetçileri yalnız değildir, Türk Milliyetçileri sahipsiz değildir! Türk milliyetçilerinin yanında İYİ Parti var. Bizler Sinan Ateş suikasti aydınlatılasıya kadar susmayacağız!” Belgin Koçak
30 Aralık 2022 yılında Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in ölüm yıl dönümü nedeniyle Tarzan heykeli önünde toplanan İYİ Parti Manisa İl Teşkilatı hükümete seslendi. Gerçek failler hala ortaya çıkarılmadığı belirtilen açıklamada, acil olarak olayın aydınlatılması gerektiğini ve adalet istedikleri söylendi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir anma programından önce İl Başkanlığında yaptığı açıklamada saldırının üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala olayın gerçek faillerinin ortaya çıkarılmadığını söyleyerek hükümete seslendi. Tarzan heykeli önünde yapılan lokma hayrı ve kuran tilavetine İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve çok sayıda partili katıldı.

“GERÇEK FAİLLER HALA ORTAYA ÇIKARILMADI”

Geçen sene 30 Aralıkta gerçekleşen suikastin üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala gerçek faillerin ortaya çıkarılmadığını söyleyen Başkan İksir, “Bugün Eski Ülkü Ocakları Başkanı Şehit Doç.Dr. Sinan Ateş kardeşimizin hain bir pusu sonucu şehit edilmesinin sene-i devriyesi için toplandık. Öncelikle şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun. 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın göbeğinde uğradığı suikastte kaybettiğimiz kardeşimiz Sinan Ateş’in vefatının üzerinden bir sene geçmesine rağmen hala suikastın gerçek failleri yakalanmış değil” dedi.

“BİZLER İNTİKAM DEĞİL, SADECE ADALET İSTİYORUZ”

Devlet yetkililerine seslenen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, acil olarak olayın aydınlatılması gerektiğini ve adalet istedikleri söyledi, Başkan İksir, “İvedilikle, devletimiz tarafından sorumluların, katillerin ve varsa ardındaki güçlerin ortaya çıkarılması gerekmektedir. Bizler intikam değil! Sadece Adalet istiyoruz! Geç gelen adalet, adalet değildir! Menfur saldırının üzerinden 365 gün geçmesine rağmen hala acısını ilk gün gibi yüreğimizde hissetmeye devam ediyoruz. İYİ Parti olarak Şehit Doç.Dr. Sinan Ateş suikastinin failleri ortaya çıkarılıp, cezalarını çekene kadar da anlatmaya ve bu olayı unutturmamaya devam edeceğiz.” dedi.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN YANINDA İYİ PARTİ VAR”

Sinan Ateş suikasti aydınlatılıncaya kadar İYİ Parti olarak konun takipçisi olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İksir, sözlerini şöyle sonlandırdı, “Sinan Ateş’in kıymetli eşi Meclis Danışmanımız Ayşe Ateş ve iki evladına sözümüz var. İYİ Parti olarak bu sözümüzün sonuna kadar arkasında durmaya devam edeceğiz. Türk milliyetçileri yalnız değildir, Türk Milliyetçileri sahipsiz değildir! Türk milliyetçilerinin yanında İYİ Parti var. Bizler Sinan Ateş suikasti aydınlatılasıya kadar susmayacağız!” Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.